Despre serialul New Girl

Pe masura ce postez mai multe articole despre seriale incep sa realizez ca am fost mult timp pentru ele si ca imi pierd o gramada de ore pe zi uitandu-ma la seriale in loc sa fac ceva constructiv. Dar fiecare trebuie sa aiba si cateva momente in fiecare zi doar pentru el iar eu ma relaxez cand ma uit la seriale precum este si “New Girl” un serial foarte amuzant. Dupa cum v-am obisnuit, eu in general ma uit la seriale de tip comedie sau unele mai psihologice. Nu imi plac cele prea SF gen Game of Thrones sau cele cu vampiri, horror sau orice tine de asa ceva.

Despre serialul New Girl

In acest serial personajul principal este o tanara domnisoara care se desparte de prietenul ei si trebuie sa se mute din casa. Modul de despartire este unul foarte interesant. Ea a vrut sa ii faca o surpriza si s-a dus la el acasa imbracata doar cu o salopeta. Ajunsa acolo aceasta s-a dezbracat, dar el era cu alta domnisoara acolo si totul a devenit foarte stanjenitor. Ea a vrut imediat sa se mute iar singurul loc in care a primita a fost intr-un apartament unde mai stau alti 3 baieti.

new girl

Totul devine foarte interesant atunci cand acestia se imprietenesc si ajung sa convietuiasca. La inceput acestia nu erau de acord cu ea si nu voiau sa devina prea apropiati dar soarta si probabil faptul ca aceasta fata avea foarte multe prietene care erau modele a facut acest lucru sa se intample mai repede. Serialul este foarte amuzant si chiar merita sa il urmariti. Are 4 sezoane iar fiecare episod are in medie 20 de minute in care cei 4 trec prin fel de fel de implanari amuzante. New Girl este un serial pe care o sa vrei sa il vezi daca iti plac serialele de comedie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.