Eleganta si stil doar pe Perloro.ro

Perloro este reprezentantul exclusiv in Romania al brand-ului italian Ghibli. Lansat in inima Toscanei in 1968, Ghibli este astazi recunoscut international in industria gentilor si accesoriilor din piele naturala exotica.
Ghibli isi are denumirea de la un vant exotic, simbolizand putere, forta, viteza, schimbare , descoperirea noului si chiar integrarea in acesta.

Din pasiunea si din dorinta de a promova frumosul, arta, distinctia si eleganta in viata de zi cu zi, Perloro introduce in Romania gentile si accesoriile handmade in Italia Ghibli. Avand in vedere particularitatile pe care pielea naturala exotica le are si faptul ca modelele sunt create handmade, veti gasi piese al caror colorit este de multe ori unicat. Selectia noastra va cuprinde modele constante, pe o gama de culori variata

Gentile Ghibli sunt simboluri ale manufacturii deosebite, specifica artizanilor italieni. Realizarea unui produs handmade este complet diferit de realizarea in masa. În primul rand, persoana care selecteaza pielea trebuie sa fie un expert în domeniu. Colorarea este produsa tot printr-un procedeu manual, exclusive cu pensula.
International, pe langa gentile din piele de piton, Ghibli produc si genti prin metoda tubulara: fiecare curea din piele, după un lung proces de fabricatie în care pielea se pliaza pe margini, trece printr-o masină foarte speciala, prevazuta cu role care îndoaie pielea, formand o singura curea uniforma. Dupa care, o persoana cu o mare experienta începe sa împleteasca curelele din piele, plasandu-le pe o forma veche de lemn. Datorita capacitatii sale, genta nu are cusaturi, ci este țesuta într-o singura bucata pe forma. Nu este posibila realizarea acestei metode prin masini, aceasta trebuie facuta numai manual. Exista foarte putini artizani care sunt capabili sa faca genti tesute în metode tubulare, in zilele noastre. Ghibli doreste un mod unic, cel mai bun pentru clientii sai.

Ghibli nu a produs niciodata genti cu piei de piton cumparate din alta tabacarie: firma le achizitionează direct din exploatatiile indoneziene de piton. Pielea este cruda, naturala, gata să fie pictata manual de catre maestrii Ghibli în acest domeniu, toate acestea se întamplă în interiorul firmei. Personalul, în paralel cu stilul ai sectiunile modelului, studiaza tendintele si inspirațiile modei: ele creeaza în acest fel crapurile de culori pe hartie prin utilizarea creioanelor.
Incepand din anul 2000, Maura Cioni introduce un nou concept de design: accesorizarea gentilor cu cristale si materiale suflate cu aur de 24 karate, densitate 0.10 microni. Lina de ultra-lux completeaza colectiile de zi, casual sau elegant, de seara sau de calatorie. In ultimii ani Ghibli a introdus linia Revolution, adresata celor care au un stil casual, insa care apreciaza distinctia si detaliile.

O asociere inedita,spectaculoasa: piele naturala de piton si cristale de tip Swarovski! Descopera modelele de genti de seara propuse de artizanii Ghibli si incearca sa-ti imaginezi cum pot desavarsi un look deosebit de ocazie.

Culorile aplicate solzilor de piton: un clutch minaudiere verde inchis si castaniu roscat, evidentiate sublim de cristale! Lantisorul detasabil din metal argintiu permite purtarea si pe umar, iar sistemul de inchidere este cu buton incrustat cu cristale.
Un alt model spectaculos este plicul de tip clutch Rigina, este perfect pentru ocaziile speciale. Broderia de cristale este aplicata de mana, iar pielea de piton este vopsita manual in culoare azuriu si gri petrol. Sistemul de inchidere este metalic, iar accesorizarea este cu cristale si materiale suflate cu aur de 24 karate, densitate 0.10 microni.

Mai multe astfel de modele pe site-ul Perloro.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.