eMag a lansat SuperMarket

Chiar daca vin tarziu cu acest post, eu sunt mai in urma cu noutatile. Poate mai sunt persoane ca mine, asa ca vreau sa va anunt ca eMag a lansat de curand SuperMarket Online, ceea ce e un lucru destul de interesant si ne pune pe ganduri. Se pare ca mai multe persoane din Bucuresti(pentru moment, probabil pe viitor si in alte orase) isi pot comanda mancare, dulciuri, lapte si toate cele direct acasa. Treaba nu este noua pe piata, mai ales ca in urma cu mai mult timp Carrefour a intrat primul pe piata cu acest serviciu de livrari la domiciliu.

eMag a lansat SuperMarket

Bineinteles, faptul ca eMag a lansat si el un serviciu asemanator nu poate decat sa ne bucure. Concurenta este binevenita si cei care castiga sunt intotdeauna clientii. De ce? Pentru ca acum cele 2 magazine se vor intrece in oferte, preturi promotionale, transport gratuit si multe alte chestii pentru a castiga o mare parte din piata. Din cate am inteles eMag face acest lucru in parteneriat cu MegaImage, ceea ce e un lucru bun pentru ca de MegaImage am auzit numai de bine. De asemenea, pentru cei ce au un astfel de magazin in apropiere, exista posiblitatea ca voi sa va faceti cosul de cumparaturi de pe calculator si dupa aceea sa iesiti pana la colt la magazin sa va luati sacosile.

eMag SuperMarket

Si aceste este un lucru destul de bun. Economisiti banii pe care ii dati pe transport si cosul dumneavoastra de cumparaturi este gata impachetat si bun de luat acasa. Nu numai ca economisiti foarte mult timp pentru ca nu stati sa cautati toate produsele in magazin dar economisiti si timpul stat la coada. De asemenea, exista sansa ca atunci cand va duceti la cumparaturi sa va sara in ochi si aia, si aia si aialalta. In acest fel o sa ramaneti cu mai multi bani in buzunar. Mie mi se pare o chestie faina, din pacate nu sunt din Bucuresti pentru a incerca acest serviciu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.