Enrique Iglesias, surprinzator si amuzant in noul sau clip

Dupa ce ne-a facut pe toti sa dansam frenetic pe ritmurile melodiei Bailando, Enrique Iglesias apeleaza din nou la Pitbull pentru un nou single intitulat Let me Be Your Lover. Un titlu pop si insorit care va deveni rapid hit. In clipul piesi, cei doi artisti se tranforma in marionete si se imbarca intr-o aventura nebuna.

Enrique Iglesias, surprinzator si amuzant in noul sau clip

Anuntat de mai multe luni drept noul extract de pe albumul Sex and Love al lui Enrique Iglesias, Let me Be Your Lover in colaborare cu Pitbull are in sfarsit un clip. Clipul este unul estival, plin de umor si festiv. Transformati in marionete din cauza unei bauturi misterioase, Enrique Iglesias si Pitbull vor avea parte de o aventura nebuna alaturi de doua domnisoare sexy intalnite intr-un magazin de jucarii.

Creaturi mici dar perverse, cele doua marionete intra in toaleta rezervata doamnelor pentru a-si mai clati ochii putin inainte de a executa cativa pasi de dans in fata unui grup de dansatori si inainte de a face o plimbare nebuna cu o masina galbena, teleghidata, pe strazile orasului Miami. In cele din urma, cele doua marionete ajung pe covorul rosu in cadrul unei ceremonii de acordare a unor premii….sfarsitul clipului anunta o continuare si mai nebuna.

Enrique Iglesias

Videoclipul Let me Be Your Lover este regizat de Alejandro Perez care a si venit cu ideea transformarii celor doi artisti in marionete. Pana acum, Enrique si Pitbull ne-au obisnuit cu clipuri in care femeile sexy se afla in prim plan. De data aceasta, cei doi au gasit o modalitate mai originala de punere in scena. O idee amuzanta si neobisnuita care va fi cu siguranta pe placul fanilor.

Pentru promovarea celui mai nou material, Enrique Iglesias a inceput turneul intitulat Sex and Love Tour , turneu ce se va incheia pe data de 7 Martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.