Evomag are reduceri inainte de BlackFriday

Cei de la EvoMag se misca mai repede si au anuntat cateva reduceri interesante inainte de Black Friday, cu ocazia sarbatorii de Halloween. Promotia incepe de astazi, 27 octombrie, si dureaza pana pe 31 octombrie. Ar trebui sa aruncati un ochi, au cateva reduceri interesante la laptopuri si telefoane. Bineinteles, daca aveti ceva bani stransi pentru Black Friday va recomand sa mai asteptati o luna pentru ca atunci cu siguranta reducerile vor fi mult mai mari si la mai multe magazine, deci sansele sa gasiti un produs pe placut vostru sunt mult mai mari.

Evomag are reduceri inainte de BlackFriday

O sa gasiti reduceri de pana 60% la o gramada de produse din toate categoriile, fiind ca un fel de antrenament pentru marea zi de reduceri, Black Friday. Un alt concurs interesant pe care il au este faptul ca orice face o comanda de minim 109 lei in aceasta perioada intra in cursa pentru castigarea unui iPhone 6 si pentru unul din cele 4 vouchere de 1.000 de lei. Practic ei sunt constienti ca lumea si-a pus bani deoparte pentru Black Friday si ca probabil atunci marea majoritate vor comanda de la alte magazine mari precum Emag sau Altex si s-au decis sa ne “atraga” cu aceasta tombola destul de interesanta.

evomag

Eu unul mi-as orienta privirea catre cateva produse, dar probabil ceva ieftin precum un mouse sau o tastatura pentru ca vreau sa pastrez banii pentru seara cea mare unde poate o sa gasesc un telefon la o oferta buna sau chiar un laptop. Momentan ce am vazut interesant pe Evomag a fost LG Nexus 5 la 1.400 de lei si HTC One M8 la 2.400 de lei. De asemenea, sunt foarte multe laptopuri sau sisteme pc cu configuratii bune si preturi accesibile. Si eu caut un laptop dar as vrea ceva cu SSD, o placa video buna, un procesor intel i7 si cel putin 500 de GB spatiu de stocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.