Facebook Lite

Facebook a lansat neoficial o versiune lite pentru aplicatia de Android, intitulata Facebook Lite. Aceasta vine in special pentru persoanele care nu au un smartphone foarte performant, pentru persoanele care inca au telefonul conectat cu internet de mobil 2G. Chiar daca suntem in 2015 si marea majoritate a telefoanelor sunt foarte destepte, inca exista lume care nu au smartphone-uri sau daca au, sunt niste modele mai vechi si nu atat de performante. Daca te numeri printre aceste persoane si iti doreai de mult sa poti sa iti downloadezi aplicatia de Facebook pe telefon, ei bine acum poti face acest lucru.

Facebook Lite – pentru smartphone-uri mai putin performante

Aplicatia a aparut neoficial in magazinul Play pe data de 20 ianuarie iar de atunci a adunat mai mult de 5000 de instalari, ceea ce inseamna ca aplicatia are succes. Momentan Facebook Lite a fost lansata pentru anumite tari, iar in timp probabil se va lansa si world-wide. Tarile care se bucura deja de aplicatia lite a celor de la Facebook sunt: Zimbabwe, Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh, Nepal, Sudan, Nigeria si Africa de Sud. Aplicatia vine cu un kit de instalare de doar 252 kb ceea ce inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji pentru spatiul dumneavoastra de pe telefon si Facebook chiar ne arata ca pot face o versiune cu adevarat a aplicatiei care mananca posesorilor de smartphone-uri performante cele mai multe resurse alte telefonului.

Facebook Lite

Acestia au introdus in aplicatia Lite cu succes toate functiile aplicatiei mari, cum ar fi mesageria, feed browsing si tot ceea ce folositi in aplicatia de zi cu zi. Aplicatia arata destul de bine, iar in curand sper sa fie lansata si in Romania pentru ca si aici sunt multi utilizatori care inca nu se bucura de un smartphone performant care permite conectarea la internet mobil de 3G sau chiar 4G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.