Fashion trend: dantela

Cu regret trebuie să vă anunțăm că zilele toride de vară se scurg tot mai repede, dar când vine vorba de trendurile fashion, acestea nu au limite! Cu siguranță ați remarcat în noile colecții foarte multe piese vestimentare, de la haine și accesorii, până la încălțăminte, foarte multă dantelă. Cert este că, acest trend nu va dispărea prea curând.

Fashion trend: dantela

Acest fashion trend este asociat cel mai des rochiilor de mirese. Fiecare dintre noi a participat măcar la o nuntă și, cu siguranță dantela nu a lipsit de pe rochia miresei. Adevărul este că emană foarte multă eleganță și delicatețe. Mai exact, feminitate.

fashion

Anul acesta, indiferent de sezon, acest fashion trend va fi nelipsit. Dar să nu-ți fie teamă. Probabil te vei gândi cum și cu ce să porți o piesă vestimentară din dantelă. Ținute poți crea cu sutele, dacă ești încărcată de creativitate și îți place să fii îndrăzneață, mai ales când vine vorba de fashion, pentru că știm prea bine că moda ne provoacă cel mai tare. Vom întâlni dantelă la îmbrăcăminte, încălțăminte sau chiar accesorii și, tocmai de aceea, dacă îți este teamă să porți haine din dantelă, poți apela cu încredere doar la accesorii. Adevărul este că trebuie să fim foarte atente atunci când accesorizăm dantela, deoarece cuprinde foarte multe detalii.

Dacă nu ești destul de inspirată în alegerea ținutei pentru un eveniment sau chiar pentru o plimbare de zi cu zi, foarte multe site-uri de fashion îți sunt puse la dispoziție. Ca să nu mai spunem de ținute. Sigur vei găsi încălțăminte sau îmbrăcăminte asemănătoare cu cea din garderoba ta. Astfel, îți va fi mult mai ușor, iar ideile îți vor veni instant.

fashion dantela

Probabil te gândești că vara este cel mai adecvat să porți dantelă, pentru că oferă un look lejer, de festival chiar sau unul foarte elegant, potrivit unei cine romantice la terasa unui restaurant sofisticat. Ei bine, nici în sezonul rece nu este de evitat. Dacă alegi piesele vestimentare corecte, ținuta ta va putea fi chiar una călduroasă și care să atragă priviri. Cel mai bine este să optezi pentru o fustă. Aceasta este potrivită atât pentru sezonul cald, cât și pentru cel rece, iar o fustă din dantelă, de o lungime potrivită te va face să arăți impecabil. La fel și în cazul în care dorești să optezi pentru o rochie. Ținutele de acest fel emană foarte multă eleganță. Cât despre partea de sus, magazinele dispun de zeci de modele diferite și culori, doar că trebuie să știi unde să cauți.

Când vine vorba de accesorii, această parte este cea mai ușoară. Poți opta pentru bijuterii care au accente din dantelă sau chiar pentru un clutch sau o geantă mică de umăr. Este foarte ușor să fii fashion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.