Competitie de FIFA 15 la PC Garage

Pe data de 28 septembrie, adica duminica, cei de la PC Garage au un eveniment foarte tare in Bucuresti, si anume o competitie de FIFA 15 de tipul shoot out. Ce inseamna asta? Mai multi jucatori amatori de FIFA 15 din toata tara se pot inscrie in aceasta competitie si trebuie sa vina la Bucuresti pentru a juca un turneu foarte tare. Turneul este de tip golden goal, adica cine a inscris prima data castiga meciul.

Competitie de FIFA 15 la PC Garage

E destul de fain asa. Daca ar fi sa se joace tot meciul asta inseamna ca ar fi cam 10-15 minute pe un meci iar turneul va avea in jur de 128 de jucatori, ceea e inseamna aproape 500 de meciuri. Asta ar insemna sa se joace toata ziua, ceea ce ar fi destul de obositor. Astfel, cine marcheaza primul gol castiga meciul si trece in runda urmatoare. Pentru acest eveniment cei de la PC Garage au pus la bataie foarte multe premii iar premiul cel mare este un sistem de gaming de aproximativ 3500 de lei care vine cu periferice pentru mouse, mousepad, tastatura si multe altele.

Fifa 15 PC Garage

In total se pare ca cei de la PC Garage au reusit sa stranga premii in valoare de 3000 de dolari de la mai multi sponsori printre care AMD, Gigabyte, RedDragon, RedBull si multi altii. Inafara faptului ca mergeti si jucati FIFA 15 gratis intr-un concurs, aveti sansa sa castigati o gramada de premii cum ar fi mousepaduri, mouseuri, tricouri sau chiar marele premiu. Se pare ca sunt doar 128 de locuri, si sincer mi se pare normal, pentru ca un turneu cu mai mult de 128 ar inseamna 256, ceea ce este enorm din punct de vedere al timpului. Probabil turneul ar dura cateva zile.

Daca as fi putut, m-as fi inscris si eu. Nu stiu daca as fi castigat vreun premiu, dar merita numai pentru amuzant si pentru a cunoaste noi oameni cu pasiuni comune si anume FIFA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.