FIFA 16 – pe 8 septembrie jucam demo

FIFA este o serie extrem de populara in lume. Multa lume asteapta un nou joc in fiecare an de la cei de la EA Sports care mereu ne promit ca vor rezolva bugurile, vor rezolva vesnicile probleme cu servele si toate celalte si in acest timp vor sa adauge si noi moduri in joc. Bineinteles, este o munca foarte grea, cerintele sunt mari, in special pentru ca este un joc atat de popular, in special pentru modul de Ultimate Team care sincer, face toti banii. Daca nu stiti despre ce e vorba, acolo iti faci echipa ta cu jucatorii pe care ii cumperi sau pe care ii primesti deschizand pack-uri cu jucatori. Un mod foarte iubit de unde cei de la EA castiga o gramada de bani anual.

FIFA 16 demo – 8 septembrie

Ei bine, anul asta au adaugat doua mari chestii in joc. Primul este faptul ca acum avem echipe de femei. Da, cred ca deja stiati asta, dar trebuie sa reamintesc. De acum o sa avem sansa sa jucam cu cateva nationale de femei, ceea ce mi se pare destul de interesant. O sa aflam pe 8 septembrie, cand o sa jucam versiunea demo, pentru ca o sa avem disponibile doua echipe nationale. Un alt mod pe care astept sa il joc in FIFA 16 este FIFA Draft, pentru Ultimate Team, unde trebuie sa imi construiesc o echipa in jurul unui capitan. Ceea ce este interesant este cum alegi acei jucatori. Jocul iti va da la dispozitie 6 variante pentru fiecare pozitie iar tu trebuie sa iti formezi cea mai buna echipa si sa castigi turneul respectiv.

fifa 16 demo

Acest mod o sa fie disponibil in FIFa 16 si sunt sigur ca foarte multi asteapta cu nerabdare. Pe langa echipele de femei o sa mai putem juca si cu Chelsea, Manchester City, Real Madrid, Barcelona si alte echipe. Sunt foarte curios cum o sa fie FIFA 16 ca si gameplay, dar sper ca si serverele pentru modurile online sa fie mai stabile ca in FIFA 15. Cred ca se baga foarte multi bani in acest joc iar cei de la EA castiga prea multi bani pentru a nu investi in acest important aspect al jocului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.