Flo Rida feat. Robin Thicke – I Don’t Like It I Love It (videoclip)

Hitul verii 2015 a fost lansat! Descopera noul clip al lui Flo Rida si Robin Thicke – I Don’t Like It I Love It!

In urma cu doua luni Flo Rida isi lansa noul single estival in colaborare cu Robin Thicke si Verdine White. Azi, producatorul de hituri pe banda rulanta se reintoarce cu un clip proaspat filmat la New York. Va reusi acest single sa devina rapid un hit? Punem pariu ca Da. O vara fara un hit din partea celui de la Flo Rida este ca o salata asiatica fara nems. Vara de vara, rapperul revine in forta cu melodii incomparabile precum Whistle, Good Feeling sau Wild Ones alaturi de Sia. Va propunem sa descoperim impreuna clipul piesei I Don’t Like It I Love It.

Flo Rida feat. Robin Thicke – I Don’t Like It I Love It (videoclip)

Cu noul clip torid lansat de Chris Brown in colaborare cu Pitbull sau cu single-ul The Night Is Still Young a lui Nicki Minaj concurenta se anunta a fi acerba in competitia pentru hitul verii anului 2015. Flo Rida si Robin Thicke au toate sansele de partea lor cu acest titlu fresh care ne va incalzi cu siguranta noptile lungi petrecute pe pista de dans. Realizat de Director X, clipul ni-i prezinta pe cei doi artisti pe strazile din New York, intr-un party de vara, incercand sa cucereasca domnisoarele.

Flo Rida

Flo Rida este incojurat de domnisoare sexy in timp ce Robin Thicke se distreaza cu o borna de incendiu. Odata cu lasarea serii se incinge atmosfera in cadrul unei super peterceri. Plimbari cu bicicleta, inghetata cat cuprinde, cam astfel am putea rezuma acest nou clip in cateva cuvinte.

I Don’t Like It I Love It este piesa cu numarul doi promovata de Flo Rida de pe cel mai recent EP al acestuia intitulat My House. Ce parere aveti? Va ajunge acest single hitul verii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.