Focus, un film cu “escrocul” Will Smith

Will Smith, escrocherii si o actrita sexy: iata ceea ce trebuie sa stii despre acest film inainte de a-l viziona. Insa, dupa ce vei urmari filmul vei ramane cu siguranta surprins. Filmul reuseste sa te tina in suspans de la inceput pana la sfarsit.

Focus, un film cu “escrocul” Will Smith

Actiunea filmului Focus este centrata pe relatia dintre doua personaje: Nicky, un maestru in arta escrocheriei o intalneste intr-o zi pe Jess, incepatoare in materie de frauda. Nicky o initiaza pe Jesss in tainele « meseriei ». Insa, in momentul in care Jess se apropie mult prea tare de el decide sa se retraga brusc. Trei ani mai tarziu, novicea Jess s-a transformat intr-o femeie fatala. Aflati amandoi in Buenos Aires pentru a da o lovitura, planurile lui Nicky risca sa fie date peste cap din cauza lui Jess. Amandoi au misiunea de a insela acelasi personaj. Pentru prima data in viata, maestrul escrocilor este derutat, risca sa fie scos din joc.

focus 2015

Iata ca anul 2015 este anul reintoarcerii cunoscutului actor Will Smith care a facut senzatie alaturi de Tommy Lee Jones in Men in Black. Margot Robbie este surpriza placuta din acest film. Filmul detine toate ingredientele unui film de succes in box-office. Avem un actor cunoscut, super carismatic in rolul principal si fata frumoasa care isi doreste sa ajunga cunoscuta cu orice pret. Subiectul este destul de interesant pentru a atrage atentia unui public cat mai mare. Un film lejer din care nu lipsesc scenele amuzante, un film care nu are cum sa dezamageasca, care iti va tine mintea treaza pana la final intr-un mod cat se poate de placut.

La final afli un lucru important. Nu trebuie sa iti pierzi niciodata concentrarea. Serios, sexy si amuzant totodata, filmul Focus ne vorbeste despre inselatorii intr-un stil mai special atingand si tema dragostei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.