Fotograful perfect pentru o nunta

Nunta este unul dintre momentele cele mai importante in viata unei persoana, daca nu chiar cel mai important asa ca totul trebuie sa fie perfect. Fie ca vorbim despre tortul cu multe etaje, despre meniul sofisticat sau formatia care va incanta invitatii, totul trebuie sa fie ales foarte bine de catre miri pentru ca acest eveniment sa iasa exact cum vor ei. Un alt lucru important la o nunta este fotograful sau fotografii. Cei care se ocupa cu pozele si cu filmarile la o nunta poarta o responsabilitate enorma pe umeri. Acestia sunt oamenii care vor inrama cele mai frumoase amintiri dintr-o seara magica a mirilor si tuturor invitatilor.

Probabil alegerea fotografului va fii cea mai dificila decizie pe care o sa o aveti de luat pentru ca el este unul dintre cei mai importanti oameni din staff. Daca aveti o nunta mare eu as recomanda sa aduceti cel putin 2 fotografi pentru ca acestia nu se pot imparti in toate directiile si oricum o sa faca sute sau chiar mii de poze. De asemenea, trebuie sa luati si pe cineva care sa filmeze momentele important precum dansul mirilor, taierea tortului si multe alte dansuri si momente de la nunta. Norocul dumneavoastra este ca ati gasit acest blog si eu vreau sa va ajut cu cateva sfaturi in alegerea celui mai bun fotograf de nunta.

Cum alegem un fotograf

1. Uitati-va la portofoliu

Probabil cel mai important lucru cand alegeti un fotograf este sa va uitati pe munca lui. Pentru asta aveti nevoie sa ii consulati portofoliul. Daca are si un website este mult mai usor pentru ca totul se poate face direct de acasa, dar daca nu are va trebui sa mergeti la sediul lui si va uitati pe mai multe poze tiparite. Si acest lucru este unul bun pentru ca exista o diferenta intre pozele tiparite si cele de pe internet, deci ar fi bine sa va faceti o idee despre amandoua. Puteti sa va uitati si aici pentru niste poze extrem de frumoase de la nunti www.jadoris.com.

2. Cereti pareri

Cu siguranta cel mai usor mod de a afla despre fotografi este sa va intrebati prietenii si rudele. In acest mod o sa ajungeti foarte repede la cateva solutii bune pentru ca parerile altor oameni sunt foarte importante. Cu atat mai bine daca aveti cunostinte care au fost la o nunta recent sau care chiar s-au casatorit recent pentru ca va pot spune o parere adecvata si pe baza acestora va puteti face o idee daca respectivul fotograf este bun pentru evenimentul dumneavoastra.

3. Ne uitam si la pret

Am lasat pretul la sfarsit pentru ca din punctul meu de vedere acest lucru ar trebui sa fie ultimul criteriu dupa care sa ne uitam. Intotdeauna pentru calitate va trebui sa platim mai mult, asa ca daca vreti sa aveti niste poze frumoasa va trebui sa scoateti banii din buzunare. Eu unul imi aleg intai cateva variante de fotografi dupa ce am vazut pozele facute de acestia si dupa ce am cerut cateva pareri. Dupa aceea am consultat preturile fiecaruia si am eliminat pe cei care cereau prea mult. Dupa asta m-am uitat iar pe poze si am ales ce mi s-a parut mai bine si consider ca asa ar trebui sa faca toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.