Ghid pentru anvelope de iarna – AnveloStar

Inca mai exista soferi care neglijeaza importanta echiparii masinii personale cu anvelope de iarna. Cu toate acestea, anvelopele de iarna sunt indispensabile pentru securitatea soferilor din momentul in care temperaturile scad sub 7 grade.

Ghid pentru anvelope de iarna – AnveloStar

An de an se repeta acelasi scenariu. Odata cu aparitia primilor fulgi de nea, soferii sunt blocati in trafic deoarece masina lor nu este echipata corespunzator, cu anvelope de iarna. Conform legii, soferii trebuie sa isi echipeze masina cu caciucuri de iarna incepand cu data de 11 noiembrie. Soferii care nu se supun acestei reguli risca sa primeasca amenzi usturatoare, cuprinse intre 2500-4000 RON. Pentru a fi complet pregatiti pentru drumurile acoperite de zapada soferilor li se recomada sa aiba, pe langa anvelopele de iarna urmatoarele: spatula pentru curatarea parbrizului, lopatica, lanturi pentru roti, o ladita cu nisip si un lant pentru tractare.

Anvelope iarna Evergreen

Se accepta doar anvelopele de iarna ce poarta inscriptia M+S. M.S sau M&S. In aceasta categorie nu intra anvelopele all seasons. Literele M si S corespuns initialelor cuvintelor englezesti mud and snow – noroi si zapada. Exista foarte multe locuri de unde va puteti cumpara anvelope, dar din experienta mea trebuie sa gasiti un magazin cu o anumita reputatie. Pentru mine acel magazin pe care il recomand cand cineva ma intreaba de anvelope pentru masini este AnveloStar, pentru stiu ca ei au preturi competitive si marfa de o calitate superioara.

Anvelopele de vara nu sunt concepute pentru a rezista la temperaturi atat de joase precum cele de iarna. Anvelopele de iarna sunt concepute pentru a face fata cu brio nu doar temperaturilor scazute ci si unor zone de drum mai dificile precum vale, deal sau curbe. Doar anvelopele de iarna pot face cu succes fata unor zone precum deal, curbe, intersectii sau vai – toate predispuse la formare de polei sau inghet.

Anvelope iarna Federal

Gratie amestecului de siliciu si cauciuc folosit in procesul de fabricare al anvelopelor de iarna acestea au capacitatea de a-si pastra flexibilitatea indiferent de conditiile meteo nefavorabile. Distanta de franare se reduce semnificativ iar aderenta este imbunatatita.

Avantajele oferite de anvelopele de iarna
• Designul anvelopelor de iarna este mai robust si mai lamelat oferind aderente pe zapada sau drum cu gheata.
• Anvelopa de iarna contine de cinci ori mai multe lamele decat anvelopa de vara.
• Indicatorul de uzura a fost si el adaptat pentru sezonul rece, s-a inserat un fulg de nea alaturi de cifra patru, cifra care indica o adancitura a profilului de 4mm, gradul de uzura de la care poate aparea fenomenul de derapaj pe zapada si gheata.
• Anvelopele de iarna sunt concepute conform unor tehnologii menite sa sporeasca siguranta si confortul conducatorilor auto.

In concluzie, anvelopele de iarna reprezinta aliatul de pret al conducatorilor auto, singurele care ii ajuta pe acestia sa beneficieze de siguranta si confort pe timp de iarna dar si de performante excelente. Daca doriti sa ramaneti informati despre produsele AnveloStar o puteti face urmarind pagina lor de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.