GoPro Hero 3 – de ce merita banii

GoPro Hero 3 nu este o camera foto obisnuita. Dupa cum spune si numele, putem sa cadem de acord ca aceasta camera este chiar una speciala avand in vedere multele avantaje pe care le are fata de o camera normala, avantaje de care vreau sa va vorbesc in aceasta postare. Momentan nu am o camera GoPro Hero 3 a mea, ci am folosit putin o camera a unui prieten, dar cu siguranta o sa imi achizitionez si eu una pentru ca isi merita absolut fiecare banut. Bineinteles, depinde si la ce anume o folositi. Daca doriti o camera cu care sa faceti poze la zile de nastere cu siguranta puteti lua o camera normala. Daca vreti ceva mai avansat, ganditi-va la un GoPro.

GoPro Hero 3 – de ce merita banii

1. Se poate filma/poza subacvatic

Probabil cel mai cool feature al unei camere go pro hero 3 este faptul ca puteti poza si filma sub apa. Spre exemplu, sa spunem ca sunteti in vacanta undeva pe o insula si decideti sa va duceti la scufundari. Nu ar fi superb sa imortalizati acest moment cu propria dumneavoastra camera GoPro? Eu cred ca da. Puteti sa faceti poze alaturi de delfini, recif sau alte creaturi si locuri de sub apa. Acest lucru este primul pe lista mea de facut in viitoarea vacanta de vara.

2. Claritate

Fie ca sunteti la un eveniment formal sau nu si doriti sa filmati sau sa faceti poze, o camera Go Pro Hero 3 va poate ajuta enorm avand in vedere claritatea cu care face poze si filmari. De asemenea, exista foarte multe accesorii care o sa va faca sarcina mult mai usoara. Spre exemplu, un bat ca sa prindeti mult mai bine cadre de sus, ceea ce va ajuta enorm cand vreti sa faceti selfiuri, sa prindeti poze clare dintr-un loc cu multe persoane si tot asa.

Go Pro hero 3

De asemenea, filmari vor fi mult mai bune decat cele facute cu o camera normala sau cu telefonul mobil. In plus, pe astfel de deviceuri spatiul de stocare este unul destul de mic, iar un filmul de cateva minute poaet sa aduce ceva spatiu, de aceea un GoPro este bun, avand in vedere ca se poate adauga un card microSD de 64GB. Bineinteles, daca o folosti intr-un mod profesionist si filmati foarte des, o sa aveti nevoie sa faceti in saptamana curat pe card. Puteti salva foarte usor fisierele undeva pe cloud sau in calculator pentru a face loc nou.

3. Profesionalism

Astfel de camere GoPro se folosesc in multe evenimente formale cum ar fi prezentari, conferinte si altele avand in vedere multele beneficii pe care le are o astfel de camera. In primul rand, este mult mai usor de folosit si manuit iar faptul ca are cateva functii in plus fata de o camera normala o face sa castige foarte mult teren in fata altor camere.

Daca inaintea faceati poze cu camera de la telefon, doar testati un GoPro sa vedeti cat de usoara este viata cu o astfel de camera. Nu trebuie sa va mai faceti griji de spatiu, de claritate sau daca ati prins pe toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.