Hercules (2014) – un super film de vazut

Chiar daca a aparut acum ceva timp, pana acum eu nu l-am vazut. Am fost putin ocupat cu cateva chestii, iar acum am avut o perioada mai libera si am zis sa acord putin timp filmelor bune. Cum Hercules era pe lista de ceva timp, am zis ca e cazul sa il urmaresc pana nu o sa devina deja un film de domeniul trecutului. De multe ori imi propun sa vad un film si ma iau cu alte lucruri uit si tot asa. Asta nu s-a mai intamplat acum, mai ales ca e un film cu unui dintre actorii mei preferati si anume Dwayne ‘The Rock’ Johnson, chiar in rolul principal al lui Hercule.

Hercules (2014) – un super film de vazut

Probabil multi dintre voi ati jucat jocul cand erati mai mici sau ati vazut desene dupa Hercule. Cred ca sunteti destul de familiarizati cu povestea lui Hercule. Daca nu, filmul incepe cu Hercule in ipostaza negativa, devenind criminal in urma unui pacat facut in trecut. Hercule, alaturi de 5 soldati, porneste intr-o calatori spre Grecia pentru a ii ajuta pe ce bogati, folosindu-se de numele sau pentru a intimida dusmanii. Conducatorul Traciei are nevoie de el pentru a elimina un dusman, dar Hercule isi da seama ca tot ce face este gresit si se redreseaza, urmand o cale buna si devenind un erou.

Hercules 2014

Filmul este foarte interesant si bine facut, urmarind un fir narativ bine predefinit. Eu unul am urmarit acest film cu inima la gura si pot spune ca mi-a placut. Are in jur de 100 de minute, iar pe IMDb are un scor de 6.4, dar eu il vad unde la 7.5. Bine, aici totul depinde de gustul fiecaruia. Daca aveti posibilitatea sa vedeti acest film, trebuie sa o faceti pentru ca este foarte bine regizat iar Dwayne “The Rock” Johnson chiar joaca foarte bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.