HTC Desire 826 – lansat la CES 2015

La inceputul lunii ianuarie a avut loc una dintre cele mai importante conferinta de tehnologie si eletronica din lume, CES 2015. Conferinta a avut loc in Las Vegas, Nevada, unde s-au prezentat foarte multe gadgeturi revolutionare cat si alte produse din domeniul IT si al tehnologiei. Ceea ce mi-a placut cel mai mult la acest eveniment este faptul ca lansarile au fost din diverse arii. Au fost lansate smartphone-uri interesante, tablete, laptopuri dar si masini de la BMW sau Mercedes sau alte gadget-uri inteligente precum poseta care iti incarca dispozitivele mobile si tabletele.

HTC Desire 826 – lansat la CES 2015

Pe langa LG G Flex 2 pe care l-am prezentat acum putin timp, un alt telefon foarte interesant si promitator lansat la CES vine din partea taiwanezilor de la HTC. Inca nu au scos prea multe date oficiale despre noul HTC One M9, dar au lansat acum cateva zile un nou telefon, pe numele sau HTC Desire 826. Telefonul vine echipat cu un Snapdragon 615 pe 64 de biti ca si chipset iar in ceea ce priveste memoria RAM cei de la HTC i-au pus modelului Desire 826 2GB de RAM. Bateria este una normala, de 2.600 mAh.

In materie de software, telefonul vine cu ultima versiune de Android, anuma 5.0.1 Lollipop. Display-ul este unul de 5.5 inch cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Camera principala are 13 megapixeli, in timp ce camera frontala este pe Ultrapixeli. Probabil cea mai buna camera pentru selfie-uri. Daca sunteti mare amator de astfel de poze, va recomand HTC Desire 826. Pretul va fi unul probabil destul de piperat, in special pentru camera principala care este pe Ultrapixeli. Adevarul este ca Desire 826 este un model bun cu specificatii ok. Probabil HTC One M9 va avea 3 GB de RAM, o camera de 20 de megapixeli, ultimul tip de chipset de la Snapdragon si bineinteles, un pret de minim 3.000 de lei. Sunt tare curios sa vad datele oficiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.