Iggy Azalea si Rita Ora lanseaza teaserul pentru Black Widow

Iggy Azalea

Iggy Azalea continua sa isi exploateze primul album intitulat The New Classic dupa succesul enorm de care s-a bucurat melodia Fancy cantata impreuna cu Charli XCX. Black Widow ti s-ar putea parea un titlu sumbru dar este ideala pentru cluburi. De data aceasta, Iggy Azalea si-a ales drept colaboratoare pe Rita Ora.

Iggy Azalea este fara indoiala revelatia rap a anului. Dupa ce a facut senzatie pe Internet cu Work, artista de origine australiana a atacat prima pozitie in topuri. Cu ajutorul melodiei Fancy, inregistrata impreuna cu Charli XCX, Iggy Azalea s-a impus drept una din cele mai talentate artiste din generatia sa, in timp ce Problem, piesa inregistrata in duet cu Ariana Grande, a devenit un adevarat succes planetar. Aproape 3 milioane de vanzari in Statele Unite!

Iggy Azalea si Rita Ora lanseaza teaserul pentru Black Widow

In urma acestor succese, toata lumea a vrut sa colaboreze cu artista: a urmat No Mediocre cu rapperul T.I, Acting Like That cu Jennifer Lopez si Black Widow cu Rita Ora. Primul sau album, The New Classic s-a vandut in peste 300 000 de exemplare dincolo de Atlantic.

In cadrul videoclipurilor sale este evident ca Iggy Azalea adora cea de-a saptea arta, filmul. Dupa ce a rejucat Clueless in videoclipul piesei Fancy, in noul sau videoclip, Iggy Azalea a ales sa rejoace un alt film celebru, Kill Bill. In videoclip apare si un actor cunoscut, Michael Madsein. Intr-o scena o putem vedea pe artista in rolul unei chelnerite sexy. Intr-o alta, artista apare inarmata cu o sabie samurai. Rita Ora si Iggy Azalea sunt doua femei care pun la cale uciderea unui interlop interpretat de Michael Madsein.

Din tinutele pe care le poarta Rita Ora in acest videoclip tragem concluzia ca are rolul personajului negativ. De regia videoclipului Black Widow s-a ocupat insasi Iggy Azalea, ajutata fiind de catre Director X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.