Serviciu nou de la Google : Inbox

De 10 ani ne bucuram de servicii mail de top de la Google prin Gmail. Au fost 10 ani in care au reusit sa convina vechi useri care foloseau Yahoo Mail, Hotmail sau alte servicii sa migreze in curtea Google pentru servicii mult mai bune. In acesti 10 ani cei de la Google au reusit sa stranga peste 500 de milioane de utilizatori pentru Gmail si fiecare zi este o noua oportunitate pentru ei de a strange noi oameni si de a le arata ca intr-adevar Gmail este cu mult peste alte servicii de email, motiv pentru care si eu am migrat la ei acum mult timp si am renuntat la Yahoo si Hotmail, si va invit si pe voi sa o faceti.

Serviciu nou de la Google : Inbox

Ieri cei de la Google au anuntat un nou serviciu interesant gata sa ne faca viata mult mai usoara, numit Inbox. Aceste reuneste intr-un singur loc Gmail, Calendar si listele de activitati. Practic, este ca o agenda. De acum incolo o sa puteti sa vedeti intr-un singur loc emailurile primite, calendarul care o sa va arate ora exacta si locatia urmatorului vostru meeting si bineinteles un “to do” list gata sa va ajute sa va indepliniti toate activitatile mai repede. De asemenea, aveti posibilitatea sa trimiti si sa raspundeti la mailuri dar si sa amanati sau sa adaugati noi lucruri de facut in lista “to do”.

Inbox by Gmail

Momentan Inbox este in versiunea beta si este pe baza de invitatie. Pentru a face rost de o invitatie va trebui sa trimiteti un mail la inbox@gmail.com si sa asteptati, exact cum am facut si eu. Inbox va fi disponibil pe browserul Chrome dar si pe aplicatiile dedicate de iOS si Android si chiar arata destul de interesant. V-am lasat mai jos un videoclip de prezentare sa vedeti ce poate face Inbox by Gmail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.