Indiferenta ne omoara pe toti

Indiferenta ne omoara pe toti, mai ales ca in ultima perioada ar trebui sa recunoastem ca am devenit foarte delasatori si mai mult decat atat ura noastra se ridica la un nivel foarte mare. Poate ca am trece mult mai usor peste necazuri daca oamenii, la modul general, ar fi mult mai apropiati unul de celalalt. Si desi pare destul de bizar trebuie sa recunoastem faptul ca sunt anumite momente si persoane care uita ce inseamna respectul fata de oamenii din jur si  fata de cei pe care i-au iubit candva.

Iar astfel de situatii le puteti gasi in momentul in care o persoana trece in nefiinta, iar mostenitorii acestia se cearta pe mostenirea lasata. Si cred ca astfel de situatii va sunt destul de cunoscute, mai ales ca televizorul are menirea de a scoate cat mai multe cazuri de acest gen in evidenta. Cu cat persoana care a decedat este mai avuta cu atat scandalurile sunt mai mari si parca urmasii uita de toate serviciile funerare si ritualurile de care trebuie sa se ocupe.

Ca sa nu mai spunem ca la nivelul lor ar fi mult mai usor daca ar incerca sa contacteze o firma specializata in servicii funerare, in transportul funerar si de ce nu o firma care sa dispuna de toate cele necesare pentru slujba de inmormantare a persoanei decedate. Cat despre rautatea dintre oameni am putea spune foarte bine ca acest mic defect al nostru nu va disparea prea usor sau poate ca nu va disparea niciodata. Aparent vom intelege ca tot ce se intampla pe acest pamant se intampla cu un scop si de foarte multe ori noi tindem sa nr indreptam spre acele lucruri ce ne afecteaza intr-o foarte mare masura.

Iar daca va imaginati ca in cazul celor care au bani nu sunt probleme sau viata lor este perfecta, ei bine aceste defecte ies la suprafata exact atunci cand una dintre aceste persoane cu un oarecare avut nu mai sunt printre persoanele lor dragi. Si desi acest lucru nu este deloc placut astfel de intamplari si situatii care de care mai neplacute se intampla la tot pasul si probabil ca am ajuns nepasatori pentru simplu fapt ca suntem mult prea obisnuiti cu aceste situatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.