Informatii despre Euro 2016

Cred ca au trecut foarte multi ani de cand Romania a mai avut o asemenea sansa de a se califica la un turneu final cum ar fi Europeanul, ca sa nu mai aducem in aceasta discutie campionatele Mondiale. Chiar daca nu am prins generatia de aur, i-am prins pe Mutu si Chivu in perioada lor de glorie si acum vreau sa ii vad si pe Chipciu si Maxim in aceeasi perioada buna pe care a avut-o Romania acum multi, multi ani. Poate prea multi pentru o asemenea tara. O tara in care se nasc talente, dar mor speranten. O tara din care se cumpara jucatori buni pe bani multi la care se renunta doar pentru a economisi salariul. Chiriches, Torje, Maxim si multi altii sunt jucatori foarte buni care au plecat in strainatate in momente bune pentru carierele lor, dar diferentele dintre campionatul nostru si campionatele puternice precum Premier League sau Bundesliga sunt atat de mari, acesti jucatori clacheaza si ajung imprumutati inapoi in tara sau prin alte colturi ale lumii. Asta in cazuri fericite, pentru ca tot mai au o sansa de a juca. Dar multi sunt pastrati acolo pentru a incalzi banca.

Despre Romania si Euro 2016 din Franta

Dar nu vreau sa mai vorbim despre asta, poate alta data. Hai sa ne rezumam pe partea roz, partea buna a nationalei noastre, si anume sansa colosala pe care o avem de la ne califica la Campionatul European din 2016 din Franta. Chiar avem sansa de a pleca in Franta de pe locul 1, lucru care ar fi extrem de bun pentru noi ca tara, pentru jucatori ca si moral, pentru toti romanii. Sincer sa fiu, de cand a plecat Nea’ Piti prin Arabia, parca a inceput echipa sa joace. Nu vreau sa ii laud prea mult pentru a nu strica toata pasenta, dar vreau sa spun ca am avut meciuri chiar bune. Si noroc. Grecia a fost la pamant si la fotbal. Lucru care ne ajuta extraordinar de mult.

Uefa Euro2016

Pana acum s-au jucat 6 meciuri din 10, meciuri din care Romania a plecat acasa cu cel putin un punct. Nu cred ca realizam cat de important este ca nu am pierdut niciodata pana acum in aceasta grupa. De asemenea, printre cele mai bune rezultate au fost victoriile cu Grecia si Irlanda de Nord, dar si ultimul egal cu Nord Irlandezii a fost unul foarte bun. 14 puncte ne plaseaza pe primul loc, la un punct de Irlanda de Nord si la 3 de Ungaria. Mai avem 4 meciuri, printre care un meci cu Grecia, unul cu Ungaria si alte 2 meciuri care ar trebui sa fie floare la ureche, cu Finlanda si Feroe. Nu trebuie sa pierdem. Dupa parerea mea, putem bate Grecia iar, la noi acasa.

Putem pleca acasa cu cel putin un punct din Ungaria, pe data de 4 Septembrie 2015. Putem face multe in aceasta grupa. Pentru cele mai noi stiri euro va recomand sa intrati pe euro2016.ro. De acolo imi iau toate informatiile, aflu despre meciuri, aflu despre jucatori si tot ce ma intereseaza. Eu sincer cred ca Romania poate merge in Franta pentru Campionatul European. Iar daca totul merge cum a mers si in primele meciuri din calificari, nu cred ca o sa plec cu coada intre picioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.