Iphone X, Iphone 8 sau Iphone 8 plus?

In cadrul evenimentului in care a fost prezentat Iphone X, modelul de Iphone prin care cei de la Apple doresc sa celebreze 10 ani de la aparitia primului Iphone, au mai fost lansate doua alte noi modele de Iphone si anume Iphone 8 precum si Iphone 8 plus. Avand in vedere ca intre aceste modele de Iphone exista diferente de pret precum si timpi diferiti de livrare, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre motivele pentru care Iphone X este cel mai ravnit model de Iphone cu toate ca au mai fost lasnate alte doi noi modele de Iphone.

Design-ul lui Iphone X este primul motiv pentru care acest model de Iphone este cel mai dorit model desi pe piata au mai fost lansate alte doua noi modele. Spre deosebire de acestea, Iphone X are un ecran mai mare ce se intinde pana pe marginile telefonului, acest lucru fiind o premiera pentru Iphone. De asemenea, lipsa butonului Home precum si a senzorului de amprenta sunt alte doua lucruri prin care se remarca Iphone X. In cazul in care crezi ca renuntarea la senzorul de amprenta este un mare minus pentru Iphone X sa stii ca nu este deloc asa ci dimpotriva, lipsa acestui senzor este un mare avantaj pentru Iphone X. De ce? Pentru ca senzorul de amprenta a fost inlocuit de un sistem de recunoastere faciala, ceea ce inseamna ca Iphone X este un telefon mobil mult mai sigur din punct de vedere a securitatii telefonului. Din punctul meu de vedere, sistemul de recunoastere faciala va fi unul dintre motivele pentru care Iphone X va fi foarte bine vandut. Dar pentru ca nu aceasta este singura diferenta dintre Iphone X si celelalte doua modele de Iphone lansate, sa continuam prezentarea diferentelor.

Display-ul utilizat este o alta diferenta majora intre Iphone X si Iphone 8 sau Iphone 8 plus deoarece Iphone X utilizeaza un display Oled Super Retina. Datorita acestui display rezolutia este mult mai mare (2436 x 1125), iar luminozitatea si culorile sunt mult mai intense.

Din punct de vedere al camerelor foto, Iphone X beneficiaza de doi senzori spre deosebire de Iphone 8 si Iphone 8 plus care beneficiaza de un singur senzor. De asemenea, Iphone X este prevazut cu o camera frontala prin intermediul careia poti introduce diferite animatii in timpul utilizarii acesteia.

In concluzie, Iphone X ofera mai multe avantaje decat Iphone 8 sau Iphone 8 plus motiv pentru care trebuie protejat cu foarte mare atentie. utilizarea unor huse iPhone X achizitionate de la BrandGSM este o modalitate foarte buna prin care putem face acest lucru motiv pentru care recomand achizitionarea acestui tip de husa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.