Jocuri web cu masini

Inca tin minte anii de liceu cand mergeam la informatica si nu stiam cum sa terminam mai repede exercitiile date de profesor pentru a intra pe miniclip sau diverse alte website-uri cu jocuri online pentru a ne destinde. Fie ca era vorba de un joc in care pur si simplu ne plimbam cu masinile, parca in acel moment era ultimul joc aparut. Bineinteles ca nu se compara cu un joc stand-alone la care se muncesc luni de zile doar la grafica, dar pentru calculatoarele de la biroul de informatica unde nici nu aveam voie sa instalam altceva decat era in calculator, cu siguranta erau cele mai tari jocuri.

Jocuri web cu masini

Eu intotdeauna inclinam catre jocuri noi online masini pentru ca sunt pasionat de acest subiect. Norocul meu a fost ca exista foarte multe jocuri cu masini deci in fiecare ora de informatica puteam sa ma joc ceva diferit. Printre aceste jocuri web am gasit si cateva unde, spre exemplu, eu eram un taximetrist si trebuia sa duc oamenii in locurile unde voiau intr-un timp anume, ceea ce mi s-a parut foarte interesant. Era si un pic de presiune din cauza timpului, dar introducea si notiuni de condus.

jocuri cu masini

Cred fiecare dintre noi are amintiri frumoase cu astfel de mici joculete. Nu stiu despre pustii din ziua de astazi, pentru ca totul a devenit atat de avansat incat primul lor laptop sau calculator este de ori mai bun decat a fost primul nostru calculator(pentru ca nici laptopuri cu prea erau atunci). Dar, ce sa facem, tehnologia avanseaza foarte mult. Si eu ma bucur acum de jocuri cu o grafica superba cum ar fi FIFA 15, PAYDAY 2, GTA V si multe altele, dar nu o sa uit niciodata de orele petrecute pe site-uri cu jocuri online care totusi ne tineau atat de mult in fata ecranelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.