Lenjerii de pat de lux

In cele ce urmeaza o sa vorbim de cele mai luxoase lenjerii de pat, cum putem sa le alegem sau ce ar trebui sa stim despre ele in cazul in care ne dorim sa achizitionam un astfel de produs fie pentru noi fie pentru altcineva.

Nu cred ca mai este nevoie sa mentionam faptul ca intotdeauna ar trebui sa alegem lenjerii de pat din bumbac, deoarece acestea pe langa faptul ca au o durata de viata mult mai lunga, nu se decoloreaza si nu intra la apa daca sunt spalate corespunzator, ele nu vor irita pielea si nu vor actiona nicicum asupra organismui nostru decat intr-un mod benefic.

Insa pe piata sunt si vom gasi si modele mai spectaculoase, sau mai luxoase cum sunt lenjeriile de pat din bumbac satinat, sau cele de damasac, dar daca vreti sa cumparati ceva frumos si de calitatea noi va recomandam alegerea unei lenjerii de pat din bumbac egiptean.

Bumbacul egiptean se deosebeste de alte fibre tocmai prin fibrele lui lungi, datorita lungimii dar si prin desitatea mica pe care o are, mai exact poate atinge 0.0228 mm, iar acest lucru pe langa faptul ca ii ofera rezistenta i va oferi si finete totodata.

Durata de viata a unei astfel de lenjerii de pat din bumbac egiptean este de aproximativ 8 ani in conditii de pastrare si intretinere corecte.

Bumbacul egiptean este ideal atunci cand organismul nostru are nevoie de odihna el fiind foarte moale matasos si confortabil, totodata el permite pielii sa respire in voie.

O lenjerie de pat trebuie sa fie fina, sa aiba culori puternice, sa reziste in timp si sa nu provoace alergii, totodata trebuie sa reziste si la calcat, ei bine toate aceste conditii sunt indeplinite cu succes de o lenjerie de pat din bumbac egiptean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.