Lenovo intra pe piata accesoriilor inteligente

Ati citit bine. Intr-o perioada in care toate firmele mari de IT au inceput sa produca accesorii inteligente precum smartwatchuri sau bratari inteligente, firmele mici nu stiu ce sa mai fac. Ei bine, de astazi si Lenovo intra in categoria firmelor care produs astfel de dispozitive purtabile inteligente si lanseaza bratara Smartband, asemanatoare cu FitBit. Momentan nu a fost lansat nici un anunt oficial dar produsul se regaseste in shop-ul Lenovo, deci probabil saptamana aceasta o sa primim si ceva informatii oficiale.

Lenovo intra pe piata accesoriilor inteligente

Daca ati fost atenti in ultimii ani trendul firmelor mari este sa produca produse si aplicatii in domeniul health. Ei bine si Lenovo ii urmeaza indeaproape, bratara Smartband fiind perfecta pentru pasionatii de miscare care vor sa isi contorizeze si sa isi monitorizeze atent diverse functii ale corpului cum ar fi pulsul sau pur si simplu sa isi masoare pasii pe care ii fac zilnic, kilometrii alergati, caloriile arse si chiar ciclul de somn. Suna destul de interesant si sincer piata acestor dispozitive purtabile inteligente de abia s-a deschis, deci este loc pentru toata lumea. Pana acum am avut aceste aplicatii si pe smartphoneuri, dar ele sunt mult prea incomode de luat la alergat, asa ca aceste bratari sunt numai bune, avand dimensiunile perfecte.

lenovo smartband

Bratara Smartband nu folosesc Android Wear, ceea ce ma mira, iar software-ul pe care se bazeaza nu este unul cunoscut. Probabil in comunicatul oficial o sa vedem si detaliile tehnice, dar probabil nu e nimic extraordinar fiind doar o simpla bratara pentru activitati sportive. Se poate conecta la orice smartphone care ruleaza un software Android mai nou de 4.3 sau orice dispozitiv cu iOS care are cel putin versiunea 7.1. Inca nu am informatii despre pretul acestei bratari, dar sper sa nu deseasca 200-300 de dolari pentru ca altfel un smartwatch ar fi mult mai rentabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.