LG G Watch R – un alt ceas destept

LG G Watch R este noul smartwatch scos de cei de la LG, fiind un upgrade al lui LG G Watch, predecesorul sau. Practic, nu au fost schimbate multe lucruri de tip hardware, dar designul este unul cu totul altfel si cu siguranta va avea mult mai mult succes decat primul smartwatch al celor de la LG. Se pare ca in ultimul timp toata lumea scoate cate un smartwatch, semne ca aceasta piata creste considerabil si ca exista cumparatori care isi doresc un dispozitiv inteligent pe mana lor. Pana acum avem de unde alege: LG G Watch R, Apple Watch, Samsung Gear 2, Moto 360 si multe altele.

LG G Watch R – de ce imi place

LG G Watch R este un ceas care se foloseste ce multe functii si tehnologii de la Google, printre care si de Google Now. Acesta iti poate spune direct prin intermediul ceasului la ce ora ai programare si multe altele. Bineinteles, LG G Watch R are si alte functionalitati si multe chestii interesante, dar sa vorbim acum putin despre partea din spatele cadranului. Ceasul este unul cu ecran curbat, avand un diametru de 1.3 inch si foloseste tehnologia Plastic-OLED(P-OLED) la o rezolutie de 320×320 pixeli. Ceasul se foloseste de un chipset Qualcomm Snapdragon 400 la 1,2 GHz, de 512 MB de RAM si 4GB de spatiu de stocare. Nu stiu cum incap aceste lucruri, care in teorie sunt destul de puternice, intr-un loc asa mic in spatele ceasului.

LG G Watch R

De asemenea, ceasul vine cu o curea din piele care se poate schimba foarte usor. In videoul de prezentare acesta vine cu o curea maro pe care eu o consider nepotrivita, dar din cate am inteles ceasul este compatibil cu orice tip de curea din comert. LG G Watch R se poate cumpara incepand cu luna octombrie si va veni la un pret de 300 de euro, cu 100 de euro in plus fata de primul smartwatch LG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.