Limitless – continuarea filmului ca serial

Sunt un mare fan al serialelor. In fiecare an urmaresc stirile din afara sa vad ce seriale se vor mai lansa pentru a imi face o idee si pentru a stii cand vor debuta. Anual apar zeci de seriale, poate chiar mai multe. Trebuie sa spun ca atunci cand citesc despre ele, judec dupa coperta. Serialele nefiind lansate, se vor scrie doar cateva randurile despre ele si poate cateodata se va posta si poza de coperta. Bineinteles, pe parcurs apare si trailer-ul, dar asta tot nu ma ajuta sa imi faca o parere 100% despre un serial. Totusi, in acest an am citit despre serialul Limitless si stiam ca va fi o continuare dupa bine-cunoscutul film cu acelasi nume. De atunci stiam clar ca acest serial merita urmarit si ca va fi unul bun daca se va continua in aceeasi nota.

Limitless – continuarea filmului ca serial

Nu stiu cati dintre voi ati urmarit filmul, asa ca o sa va spun cateva cuvinte, in special daca vreti sa urmariti serialul. Bradley Cooper joaca in rolul principal si caracterul sau se numeste Eddie Morra, care este un scriitor ramas fara inspiratie si cu multe alte probleme, atat financiare cat si in dragoste. Acesta se intalneste cu un prieten de-al lui care ii spune despre o pastila care este inca in teste, dar pare promitatoare si care ii permite omului sa foloseasca un procent mai mare din puterea creierului.

Limitless

Acesta, neavand nimic de pierdut, ia pastila. Bineinteles, totul se schimba in doar cateva zile. Cartea si-o termina in cateva zile, problemele financiare dispar si bineinteles odata cu acestea si probleme in dragoste. Totusi, vrea mai mult. In scurt timp devine un om foarte bogat, “jucand” la bursa. Pe parcurs, acesta vrea din ce in ce mai multe pastile, dar nu este singurul in acesta ipostaza. Dealer-ul lui este omorat, iar Eddie reuseste sa gaseasca ultimul lot de pastile. Ideea lui a fost de a gasi pe cineva care poate, pe baza acelui lot, sa descopere formula chimica si sa faca mai multe pastile. Cred ca o sa ne dam seama din serial daca ii reuseste sau nu. Limitless debuteaza la televizor marti, 22 Septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.