Mania Mall – incaltaminte si articole pentru iarna

Pentru a-ti proteja picioarele de frig, de ploaie sau de zapada, nimic nu se compara cu cele mai frumoase modele de incaltaminte pentru iarna. Sunt cele care te vor ajuta sa infrunti iarna cu stil si care iti vor pune toate tinutele in valaore. Care este cea mai in voga incaltaminte pentru iarna care iti va ritma sezonul rece si pe care o vei gasi la mall online?

Mania Mall – incaltaminte si articole pentru iarna

In iarna anului 2016 trebuie sa cauti pe mall online doar cizme sau modele de incaltaminte pentru iarna in stilul anilor ’60 sau ’70. Cizmele lacuite, ca de vinil, sunt cele mai frumoase. Cele mai frumoase modele de cizme sunt cele cu un stil vintage. Dar asta nu inseamna ca nu poti purta peste tot si baschetii, pantaofii babies sau derby. Pentru cele mai indraznete cizmele peste genunchi sunt cele mai sexy si cele mai senzuale si mocasinii sunt pentru mai clasice dinytre voi cea mai buna alegere.

Dar si incaltaminte pentru iarna in nuante de rosu, de bordeaux, de maro ciocolatiu, cu imprimeu leopard, cu toc gros, cu platforma sau peste genunchi. Sa nu uitam insa nici de cele mai clasice nuante de maro, de bej sau de gri, si ele veritabile must have.

incaltaminte iarna

In ceea ce priveste materialele, bineinteles ca pielea este cel mai in voga si cel mai frumos material. Dar se va impune peste tot si catifeaua sau pielea suede. Iarna va fi cea a paietelor si a nuantelor de auriu si de argintiu.

Cele mai in voga modele de cizme ale sezonului sunt cu siguranta faimoasele deja Chelsea Boots. Cu toc sau fara, gehtele Chelsea Boots, cu benzile lor eslastice laterale sunt cele care te vor urma peste tot.

Cizmele de calarie sau ca de motociclist sunt un veritabil must have si ele. Sunt cele mai potrivite pentru cele care vor sa conjuge stilul cu un confort absolut sau cu un look rock and roll. Cizmele low se vor potrivi si ele tuturor tinutelor tale.

Cu sireturi, cu tocuri sau fara, cu tocuri fine sau foarte confortabile, cu blanita sau cu franjuri, cele mai frumoase modele de incaltaminte dama pentur iarna te asteapta pe Mania Mall sa le descoperi. Toate gusturile si dorintele vor fi aici satisfacute. Pentru ca o fashionsta inraita, demna de acest nume trebuie sa fie cat mai bine echipata pentru iarna. Cu siguranta ca vei gasi o perla sau mai multe care sa te puna cel mai bine in valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.