Metalhead Meeting 2015

Atunci cand vine vorba de concerte rock, stim ca Romania incepe sa fie o tara gazda a marilor trupe de renume international. In ultimii ani, organizatorii au reusi sa aduca si in tara noastra trupe cunoscute, trupe care fac show, motiv pentru care ar trebui  sa ne interesem de festivalurile interesante care au loc in tara noastra.

In vara ce urmeaza, se asteapta trupe mari in tara, asa ca aveti unde sa va petreceti timpul liber daca sunteti fani a muzicii rock si va place sa mergeti la concerte. Un festival pe care nu ar trebui sa-l pierzi este Metalhead Meeting 2015, un festival in cadrul caruia se asteapta trupe mari si pe care multi le iubesti. Anul acesta, organizatorii au reusit sa ii aduca pe cei de la Amorphis, The Sirens, Bloodbath, Triptykon, Bucovina, Primordial, Cargo si multi altii.

Inca nu au fost anuntate toate trupele care vor participa, dar cu siguranta inca se asteapta suprize placute din partea organizatorilor, astfel inca cu totii ne asteptam la anutarea unor trupe mari.

Anii trecut, festivalul Metalhead Meeting avea loc la Arenele Romane, o locatie putin ca mica pentru numarul mare de participanti, zic eu. Noua locatie unde va avea loc festivalul din acest an, este Cotroceni Open Air, o locatie mult mai mare care ne ofera tuturor alte posibilitati.

Va fi disponibil si un camping, pentru cei care vin din afara Bucurestiului si vor sa sta la cort cateva zile.

Biletele nu sunt scumpe deloc, avand in vedere ca vor fi 4 zile de festival. In prezent, puteti sa cumparati un bilet cu 99 de lei pentru Acces General si 129 lei pentru Golden Circle. Din luna aprilie, pretul se va mari cu 20 de lei.

In concluzie, Metalhead Meeting nu este un festival pe care ar trebui sa il ratezi, cu siguranta va fi ceva incendiar si un festival reusit in Romania.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.