Motorola Moto X – nou telefon de la Motorola

Saptamana aceasta a fost una de foc cand vine vorba de lansarea noilor gadgeturi. Samsung a anuntat noul sau smartwatch cu cartela SIM si doua noi telefoane din gama Galaxy Notei anume Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge, despre care am vorbit si noi putin mai jos. Pe data de 9 septembrie vine randul celor de la Apple. Acestia vor anunta oficial iPhone 6 si de asemenea primul lor smartwatch denumit simplu, iWatch. Dar, pana atunci, hai sa vorbim de Motorola Moto X, un telefon lansat de cei de la Motorola, gata sa se bata de la egal la egal cu granzii smartphoneurilor.

Motorola Moto X – telefon de top

Se zvonea ca noul telefon de la Motorola se va numi Motorola Moto X+1, dar se pare ca firma a decis sa pastreze acelasi nume si sa tuneze mai mult telefonul. Acesta are specificatii de top si cred ca va avea un cuvant greu de spus in lupta pentru cel mai bun smartphone din 2014. Telefonul are un ecran de 5.2 inch cu tehnologia AMOLED, un procesor pe 4 nuclee Qualcomm Snapdragon 801 la 2.5GHz, 2GB de RAM si o baterie de doar 2300 mAh. Cred ca se mai putea lucra la baterie, macar 3000 ar fi fost ok.

Motorola Moto X

Din pacate nu are slot microSD deci va trebui sa folositi doar 16GB/32GB, depinde de ce varianta cumparati. Camera principala are 13 megapixeli si poate inregistra 4K iar camera secundara are 2 megapixeli. Sistemul de operare este Android KitKat 4.4.4. Telefonul arata foarte bine. Singurul lucru care mie personal nu imi place este faptul ca bateria este destul de mica si va trebui sa cumparam si o baterie externa. Pretul va fi in jur de 500 de dolari. Nu stiu daca in America sau la noi, dar daca si la noi se va pastra pretul de 500 de dolari cu siguranta Motorola Moto X merita atentia noastra.

2 Comments

    • Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.