MTV Video Music Awards 2015

Editia anuala a VMA a fost tinuta in Los Angeles, California si a fost gazduita de Miley Cyrus care a impresionat lumea cu tinutele ei extravagante in acea seara (30 august). Cele mai multe nominalizari le-a avut Taylor Swift, urmata de Ed Sheeran care a avut 6, totusi Taylor a avut si cele mai multe premii castigate si anume 4. Melodia acesteia care a avut un impact asupra multor persoane este “Bad Blood” iar din acest motiv a castigat premiul de videoclipul anului si premiul de “Best Collaboration” alaturi de Kendrick Lamar. Swift a mai castigat cu melodia “Blank Space”, “Best Female Video” si “Best Pop Video”.

MTV Video Music Awards 2015

Premiul de “Best Male Video” a fost castigat de Mark Ronson si Bruno Mars cu melodia “Uptown Funk” care a avut un success total pe youtube. Vorbind de succese pe youtube, Nicki Minaj a castigat “Best Hip-Hop Video” cu melodia “Anaconda”. De asemenea,Beyonce a castigat “Best Editing” cu piesa ” 7/11”. Justin Bieber a interpretat pentru prima data melodia “What Do You Mean?” care e proaspat lansata. Aceste a mai cantat “Where Are U Now”. O alta interpretare care a fost grozava a fost momentul lui Taylor Swift si Nicki Minaj care au cantat “Trini Dem Girls”, “The Night Is Still Young” si “Bad Blood”.

mtv awards

Anul acesta premiile VMAs au avut cea mai scazuta audienta din istorie si anume 5.03 milioane de vizualizari live, cu 39% mai putin decat anul trecut unde s-au inregistrat 9.8 vizualizari.
Multi afirma ca VMA-ul de anul acesta ar fi trebuit sa fie interzis minorilor din cauza aparitiilor lui Miley care nu s-a rusinat sa isi arate tot ce trebuia sa fie ascuns, dar una peste alta a fost un eveniment unic si foarte interesant care ne-a uimit cu anumite interpretari ale artistilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.