Sezonul 2 din Killing Eve – de neratat

Primul episod al sezonului doi din Killing Eve va fi disponibil incepand cu acest week-end pe Canal +. O continuare asteptata de un numar mare de fani care se anunta la fel de adictiva ca prima parte. Sfarsitul sezonului 1 din Killing Eve ne-a lasat in suspans. Nu, nu exageram cand spunem acest lucru. Vestea buna este ca vom primi cat de curand raspunsurile la toate intrebarile noastre deoarece sezonul 2 al serialului Killing Eve incepe sa fie difuzat pe Canal + incepand cu acest week-end.

Sezonul 2 din Killing Eve – de neratat

La sfarsitul sezonului 1 Eve o infrunta pe Villanelle si o injunghie in abdomen. Nu se stie daca va supravietui sau nu, ramane sa vedem in noul sezon. Trailerul sezonului cu numarul 2 ne sugereaza faptul ca Eve este complet traumatizata de actiunea sa, Villanelle este socata, nu s-ar fi asteptat ca Eve sa o tradeze intr-o asemenea maniera dar este determinata sa faca orice pentru a supravietui.

killing eve

Eve si Villanelle, interpretata de talentatele Sarah Oh – care ne cam lipsea de cand nu a mai aparut in Anatomia lui Grey – si Jodie Comer a carei gesturi ne fascineaza pur si simplu se vor reintoarce evident odata cu sezonul 2 al serialului Killing Eve. Ambigua Carolyn Martens – interpretata de Fiona Shaw – se va reintoarce si ea in noul sezon precum si Niki Polastri al carei relatii cu Eve risca sa fie tot tensionata in urmatoarele episoade.

In ceea ce priveste scenariul sezonului 2, Eve este complet traumatizata din cauza ultimei scene din sezonul 1, dupa ce a injunghiat-o pe Villanelle. Pare din ce in mai retrasa si nu reuseste sa isi revina in urma acestor evenimente. De cealalta parte, Villanelle realizeaza ca nu este nemuritoare si ca si ea poate muri intr-o buna zi. Unul din lucrurile pe care aceasta pare ca nu l-a realizat pana in acest punct al actiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.