OnePlus 6T – detalii si specificatii

Pe 29 octombrie, cei de la OnePlus au lansat oficial noul lor telefon. La fel ca si anul trecut, versiunea “T” a ultimei iteratii a fost lansata acum in toamna, dupa cateva luni de la lansarea pe piata a versiunii initiale, iar acum nu este diferit. OnePlus 6T a fost prezentat oficial aseara, si dupa cum ne-au obisnuit, cele mai mari publicatii online si canale de YouTube au lansat si ele review-ul lor oficial dupa cateva zile cu noul telefon. Un lucru de mentionat este ca toate “zvonurile” care au fost prin presa in ultimele zile sunt adevarate, pe scurt: notch mult mai mic (cat sa tina doar camera frontala, poate si cativa mici senzori), scanner de amprenta integrat in ecran si, poate cel mai important update, o baterie cu 400 mAh mai mare.

OnePlus 6T – detalii si specificatii

Dupa cum ne asteptam, notch-ul pe 6T este mult mai mic, ceea ce ofera un pic mai mult screen size. Totusi, daca nu esti un fan al notch-ului, poti sa il setezi sa dispara, partea de sus fiind acoperita complet de bara de notificari. Ecranul noului OnePlus 6T are acum 6.41 inch cu tehnologia AMOLED, cu putin mai mare decat OnePlus 6, care are 6.28 inch. Senzorul de amprenta este acum integrat in ecran, situat in partea inferioara a ecranului. Cei de la Huawei au amplasat senzorul un pic mai sus, aproape de partea de mijloc a ecranului, pe noul lor flagship Mate 20 Pro. Nu stiu sincer care ar fi pozitionarea mai buna, sunt sigur ca dupa ce o sa apara mai multe review-uri o sa vedem si o parere generala. Un alt lucru pozitiv este marirea bateriei, de la 3.300 mAh la 3.700, ceea ce ofera cateva ore bune de baterie si cred ca poate tine o zi jumate in uz normal. Oricum, nu ar fi o problema, pentru ca tehnologia de QuickCharge de la OnePlus iti incarca telefonul in jumatate de ora aproape full.

OnePlus 6T

De asemenea, OnePlus 6T nu mai are mufa de 3.5 mm jack, dupa modelul Apple. Bineinteles, puteti folosi un adaptor de USB Type-C sau casti Bluetooth. Se pare ca aceasta este directia in care se indreapta smartphone-urile in acesti ani. Probabil anul viitor senzorul de amprenta in ecran va deveni o obisnuita, la fel si renuntarea la jack si folosirea castile Bluetooth sau a adaptorului Type C. Poate lucrul care m-a dezamagit este ca inca nu au bagat wireless charging, dar macar baterie este mai mare acum. Probabil anul viitor OnePlus 7 ca aduce wireless charging. Au mai fost aduse si cateva modificari camerei si specificatiile tehnice, dar nimic iesit din comun. Pretul cred ca va fi un pic mai mare decat OnePlus 6, dar nu ne asteptam la majorari considerabile. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.