Oportunitate de angajare – Lucky Studio Iasi

Lucky Studio Iasi 1

Domeniul videochatului castiga din ce in cee mai mult teren si mai multa popularitate in randul tinerelor. De ce aleg fetele un job in acest domeniu? Principalul motiv sunt banii. Dupa cum veti vedea si in continuare, exista insa si alte motive.

Lucky Studio Iasi este un studio de videochat ce ofera joburi pentru fete si femei care stiu ca merita sa aiba o viata mai buna. Un job aici ofera sansa schimbarii radicale a stilului de viata, mai ales pentru fetele tinere, care se lupta sa faca fata cheltuielilor cu facultatea, jongleaza cu diverse joburi pentru a se putea intretine si asa mai departe.

Lucky Studio Iasi da sansa fiecarei fete sa aiba o viata mai buna. Dupa cum spun si reclamele ce pot fi vazute in tot Iasiul, fetele ce lucreaza aici sunt intr-adevar norocoase. Tratate de la bun inceput ca niste printese, sunt facute sa se simta confortabil, in largul lor, ca facand parte dintr-o mare familie.

Beneficiile oferite de Lucky Studio Iasi

Lucky Studio Iasi 2

Tot ceea ce are o fata de facut este sa sune si sa programeze un interviu. Dupa aceea va realiza cat de norocoasa este sa faca parte din echipa Lucky Studio Iasi. Pentru ca intr-adevar este o echipa, o mare familie. Important de precizat: aici lucreaza doar fete. Intreaga echipa este formata din fete si femei, astfel oricare din modele se simte in largul sau la studio, nestanjenita de vreo prezenta masculina. Fetele ofera sprijin si sfaturi modelelor noi, care le ajuta sa isi puna in valoare mai bine trasaturile si frumusetea, rezultatul fiind concretizat intr-un castig mai mare.

Specific Lucky Studio Iasi este si aspectul salarizarii. Aici platile se fac zilnic, la sfarsitul orelor lucrate fiecare dintre modele primind suma castigata. In functie de vechimea in domeniu, dar nu neaparat tinand cont doar de acest aspect, un model poate castiga aici intre 300 si 800 lei zilnic – daca e sa comparam, un venit realizat intr-o luna poate ajunge la o suma pe care alte persoane reusesc sa o stranga abia dupa un an de munca.

Modelele Lucky Studio Iasi beneficiaza si de transport si cazare gratuite, alaturi de discretie si confidentialitate in ceea ce priveste meseria. Aceasta din urma se impune ca si o regula de aur, bineinteles toata activitatea desfasurandu-se 100% legal, in baza unui contract de colaborare sau al unui contract individual de munca. Fetele au posibilitatea sa lucreze fie de la studio, fie de acasa, iar programul de lucru este unul superflexibil – isi pot alege zilele, intervalele orare in care pot sa lucreze, in asa fel incat sa poata merge si la cursuri la facultate, spre exemplu.

Lucky Studio Iasi 3

Desi este considerat de majoritatea modelelor doar un job temporar, care le ajuta sa treaca peste un impas financiar in care se afla, putine dintre fete renunta la acest job. Cu toate acestea, chiar daca orice model are posibilitatea de a renunta oricand doreste, putin probabil sa se intample acest lucru, deoarece intr-adevar cele ce lucreaza la Lucky Studio Iasi sunt norocoase, stilul de viata li se schimba la 180 grade si pot sa isi permita tot ceea ce isi doresc.

9 Comments

  1. Sofia
  2. Caterina
  3. Vasile
  4. Tatiana
  5. Mitica
  6. Rodica
  7. Angy
  8. Rodica
  9. Vero