Optimizarea SEO

In ceea ce priveste lumea afacerilor, parerile sunt impartite. Unii cred ca este loc pentru fiecare si, prin urmare, indiferent de momentul in care vii pe piata, cu munca si perseverenta reusesti sa te impui. Altii considera ca daca ai ajuns prea tarziu, cand piata este deja ocupata cu astfel de produse sau servicii, nu mai ai sanse de succes.
Secretul succesului in mediul online este insa seo. In lumea inepuizabila a ofertelor este loc pentru fiecare, conteaza insa ce loc. Profesionistii de la Itexclusiv reusesc sa-ti organizeze o intrare triumfala, chiar daca vii mai tarziu pe piata de profil.
Daca observi ca sunt la moda obiectele personalizate si cautand pe internet gasesti multe magazine cu tricouri tari, cadouri haioase, cani cu mesaje, tapete si tablouri realizate dupa fotografiile si indicatiile clientului, nu este cazul sa renunti, ci trebuie sa cauti parteneri de nadejde care sa te ajute sa urci rapid in clasamentul cautarilor.
Nu incerca sa faci singur site-ul, nici sa demarezi campanii de publicitate pentru ca nu ai habar de cuvinte-cheie cu impact asupra cumparatorilor, de elemente fundamentale de psihologia marketingului!
Sa presupunem ca ai deschis magazinul, ai investit in mijloacele de productie, ai cele mai bune culori pentru imprimare si tricouri din bumbac 100%, dar nu ai noroc de clienti. Te simti frustrat, fiindca esti dornic de munca si de amortizarea investitiilor.
Iata ce ai de facut:
-mergi sa bei o cafea cu specialistii de la Itexclusiv.ro si consulta-te cu ei sa vezi ce ai de facut!
Daca nu ai timp si chef de baut o cafea, da un telefon sau scrie un e-mail!
-cauta cu orice pret sa-i transformi in partenerii tai, fiindca nu te lasa la greu, nici nu te abandoneaza dupa ce ai obtinut succesul, ci raman alaturi de tine sa te mentii pe primul loc in topul cautarilor!
Strategia lor de lupta este bine pusa la punct, iar daca urmaresti cu atentie explicatiile, vei intelege!
1) Daca esti la inceput, ei iti fac un site care sa reprezinte un adevarat campion in vanzari, adica: elegant, bine structurat, prietenos si care se incarca rapid. Continutul lui este redactat cu grjia, astfel ca toate prezentarile si articolele sunt scrise corect, ideile sau cuvintele nu se repeta de zeci de ori, iar frazele sunt coerente, cu impact in alegerea clientului.
Daca motoarele Google nu te baga in seama (si acest fapt este dramatic), ei promoveaza SEO OnPage + OffPage, optimizeaza uzabilitatea site-ului, ofera rezultate măsurabile, inoveaza toate procesele SEO si monitorizeaza rezultatele periodic.
2) Daca nu reusesti sa vinzi, cu toate ca esti in topul cautarilor , atunci actiunile specialistilor vizeaza: analizarea topului celor 10 competitori din domeniul,
creșterea numărul de advertoriale/linkbuilding, optimizarea cuvintele cheie de top
realizarea unui content unic și relevant si optimizare PR și Brand Awareness.
Publicitatea inseamna de fapt a da de veste ca in magazinul tau se vand cele mai bune produse si a convinge cumparatorul ca nicaieri nu se gaseste o oferta mai avantajoasa. Pot fi produse de cea mai buna calitate, fara reclama adevarata, ele raman in stoc pana la deteriorare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.