Paharele din carton, cea mai buna alegere pentru afacerea ta

Daca ai o afacere in domeniul cateringului sau cu colaborezi cu restaurante sau tot felul de firme, in acest caz, trebuie sa stii ca paharele din carton sunt indispensabile pentru afacerea ta.

De ce? Pentu ca paharele din carton vin doar cu avantaje pentru tine sau pentru cei care aleg sa le foloseasca. Paharele din carton, mai ales cele care se pot personaliza, fac parte de acum inainte din viata noastra de zi cu zi.

Paharele din carton, cea mai buna alegere pentru afacerea ta

Paharele din carton reprezinta articole din ce in ce mai folosite, din ce in ce mai populare. Se folosesc la petreceri, la aniversari de tot felul, la evenimentele organizate in aer liber… sunt peste tot, de la firme pana la restaurante. Mai ales la cele de tip fast food. Sunt perfecte pentru bauturile calde de genul cafea, ceai sau ciocolata calda, dar si pentru suc. Sunt foarte usor de transportat deci iti poti transporta peste tot cu tine 100% sigur si 100% senin bautura preferata.

pahar carton colorat

Pe langa faptul ca sunt foarte practice, paharele din carton sunt economice si chiar ecologice.

In primul rand, atunci cand alegem un produs, ne uitam in primul rand la latura sa practica pentru a evita orice risc de cheltuieli inutile. Atunci cand vine vorba despre latura practica, paharele din carton sunt lejere.

Paharele din carton sunt foarte calitative si rezista foarte bine la temperaturi extrem de ridicate. Riscul de a te arde deci la maini este redus la minimum datorita folosirii doar tehnologiilor inovatoare.

Paharele din carton, reprezinta in acelasi timp o modalitate excelenta pentru a face publicitate unui produs sau unei firme. Reprezinta un suport de comunicare original, care atrage atentia publicului larg. Sunt deci produse personalizate de cea mai inalta calitate. Deci sunt cel mai practic suport pentru a comunica un mesaj care ramane imprimat in memoria clientilor. Vizibilitatea ta pe poata va avea deci doar de castigat. Ai posobilitatea de a difuza un mesaj grafic cu cele mai ingrijite si mai frumoase detalii. Reprezinta cea mai eficienta si mai facila maniera de a –ti face publicitate tie si firmei tale cu un design unic.

Si sa fim sinceri. O cafea dintr-un pahar de carton are un gust mai bun decat una din plastic sau chiar din ceramica. Un pahar de calitate este cel care contribuie foarte mult la imbunatatirea gustului cafelei sau ceaiului. Atrage deci dupa sine mult mai multi clienti satisfacuti si deci un profit in crestere.

pahare carton

Paharele din carton necesita un buget minimum, indiferent de marimea in care vin. Este cel mai practic accesoriu pentru cei care detin o cafenea, un restaurant tip bistro sau baruri care doresc sa isi dinamizeze afacerea si imaginea in acelasi timp.

Paharele din carton sunt ambalajele cu personalitate de care ai nevoie atunci cand vrei sa faci cea mai buna impresie. Sunt de cea mai buna calitate si sunt rezistente. Reflecta imaginea firmei tale, grja pe care o acorzi imaginii si increderea pe care o trebuie sa o aiba in ea. Alege pahare din carton, personalizeaza-le si vei atrage cu siguranta clientii.

Daca ai nevoie de diverse ambalaje personalizate pentru afacerea ta, sau pentru vreun scop personal cum ar fi o petrecere, eveniment sau orice altceva, iti recomandam sa ii contactezi pe cei de la Ambart, care vor fi mai mult decat fericiti sa te ajute cu orice intrebari si nelamuriri le ai legate de produsele si serviciile lor. Ca sa ii contactezi, poti folosi formularul de pe site-ul lor sau folosind urmatoarele detalii:

Program:

  • Luni – Vineri — 09:00 – 17:00
  • Sambata – Duminica — inchis
  • vanzari@ambart.ro
  • 0264-708799

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.