Panouri radiante infrarosu. Plasme termice radiante

Panourile radiante cu infrarosu reprezinta un sistem revolutionar de incalzire a locuintei, calitate recunoscuta pe plan mondial. Ele practic, copiaza modul in care Soarele incalzeste planeta.

Asemeni incalzirii solare, panourile radiante cu infrarosu incalzesc corpurile din raza de actiune, acestea procedand la incalzirea aerului.

Acest principiu reduce la minim pierderile de energie, asigurand incalzirea locuintei cu cele mai mic consum.

Panouri radiante cu infrarosu. Costuri

Experimentele specialistilor au scos la iveala faptul ca incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu genereaza pe termen lung o reducere a cheltuielilor de incalzire cu aproximativ 50%, in comparatie cu alte sisteme de incalzire. De asemenea, conform studiilor facute, s-a constatat ca randamentul maxim se obtine prin corecta amplasare a panoului in incapere, pe tavan, cat mai central.

De asemenea, pentru obtinerea celui mai bun consum trebuie sa existe o dimensionare corect facuta. Pentru dimensionare apelati la specislisti.

Recomandam pe cei de la www.panouri-radiante-infrarosii.ro. Sunt experimentati si profesionisti.

Montaj panouri radiante cu infrarosu. Costuri

Folosind reteaua electrica existenta, chiar utilizatorul, cu un minim de cunostiinte si efort, poate monta panouri radiante cu infrarosu, folosind chitul de montaj ce vine impreuna cu panoul.

Timpul aproximativ, necesar montajului, executat de o persoana care a mai instalat panouri radiante cu infrarosu, este de 30 minute.

panouri-radiante-infrarosu

Pentru instalare nu este nevoie a se obtine aprobari prealabile.

Spre deosebire de alte sisteme de incalzire, panourile radiante cu infrarosu se pot muta dintr-un loc in altul, printr-o simpla decuplare de la reteaua electrica, urmata de desurubarea elementelor de prindere si instalarea acestora intr-o alta incapere sau in alt loc.

Costuri de reparatii si revizii

Panourile radiante cu infrarosu au durata de vita de 25-30 ani, fara revizii.

Nefiind nevoie de realizarea reviziilor periodice, costurile de intretinere sunt inexistente.

Efecte de vindecare ale incalzirii cu panouri radiante infrarosu

S-a demostrat ca radiatiile infrarosii ce stau la baza incalzirii cu panouri radiante cu infrarosu sunt usor asimilate de catre organismul uman, fiind implicate in numeroase procese de vindecare a corpului. In spitale, panourile radiante cu infrarosu sunt folosite pentru tratarea bolilor respiratorii, ca de exemplu astmul.

Panouri radiante cu infrarosu. Aspect

Avand o grosime de aproximativ 2 cm, panourile radiante cu infrarosu au aspect de veritabile tablouri.

Aspectul desavarsit de tablou il au panourile radiante personalizate.

Pe piata autohtona exista si panouri radiante cu aspect de plasma TV, ce poarta numele de plasme termice. Mai multe detalii despre plasmele termice radiante cu infrarosu se gasesc in urmatorul articol: www.panouri-radiante-infrarosii.ro/plasme-termice-infrarosu/. De pe acelasi site se pot achizitiona plasme termice de calitate la preturi foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.