Parfumul – un cadou ideal

Stiu ca inca nu putem vorbi despre luna cadourilor, dar asta nu inseamna ca nu putem sa vorbim despre cateva idei de cadouri. Mai sunt foarte multe zile de nastere, aniversari de nume sau diverse evenimente la care trebuie sa te prezinti cu un cadou. Stiu cat de greu este pentru noi, barbatii, sa gasim un cadou dragut pentru prietenele noastra, si aici nu vorbesc doar de iubite, ci si de prietene, colege de munca sau de scoala. Adevarul este ca e o mica diferenta atunci cand cumperi un cadou pentru o femeie si atunci cand cumperi cadou pentru un barbat, tot din prisma unui barbat. Parca pentru prietenii mei e mult mai usor sa gasesc un cadou care stiu ca este pe placul lor.

Parfumul – un cadou ideal

Nu stiu de ce, pentru ca imi cunosc la fel de bine si prietenii, dar si prietenele. E o chestie ciudata aici, dar atunci cand cumpar un cadou pentru o fata pun mai mult efort in gandire si incep sa am dubii de genul “oare asta o sa ii placa?”, “poate asta e mai bun decat celalalt” si ajung intr-o mare dilema din care cu greu ies. Pe mine unul, de-a lungul anilor, m-au salvat parfumurile si seturile de parfumuri. Din punctul meu de vedere sunt cadourile ideale pentru ca sunt de efect, au un pret bun daca stii de unde sa le cumperi. De asemenea, sunt niste cadouri care pot aduce foarte usor un zambet pe buzele cuiva daca stii ce sa cumperi.

parfumuri

Spre exemplu, norocul meu este ca exista Pandera in Romania. De ce? Pai, in primul rand am o gama diverse de produse, atat pentru barbati cat si pentru femei, ceea ce inseamna ca ai de unde sa alegi si probabil parfumul preferat al prietenului sau prietenei tale este deja in lista lor. Un alt lucru care imi place foarte mult la acest magazin este ca au preturi foarte bune si multe promotii.

Poti sa iti cumperi parfumul preferat cu doar 100-200 de lei, ceea ce in ziua de astazi este un pret bun avand in vedere ca magazinele din oras iti cer 300 de lei pe cea mai mica sticluta. Transportul care imi vine la usa casei este un alt motiv pentru care imi place sa comand de la Pandera. Este simplu si nu trebuie sa alerg tot orasul pentru un anumit parfum pe care nici nu stiu daca o sa il aiba magazinele pe stoc sau nu. La cei de la Pandera pot sa vad imediat stocul si sa dau comanda linistit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.