Pariuri de fotbal in Romania

Nu stiu cati dintre voi isi aduc aminte, dar acum 5 ani casele de pariuri offline, cele din oras, erau foarte rare. Sper exemplu, la mine in oras cred ca existau doar 2 sau 3 case de pariuri pana in anul 2010, poate chiar 2011. In schimb, in ultimii ani aceste case de pariuri au aparut ca ghioceii primavara, adica parca nasteau din pamant si apareau peste noapte. In cativa ani am ajuns sa am 3-4 case de pariuri fix langa blocul meu. Pana atunci trebuia sa bat aproape jumatate de oras ca sa pot sa joc un bilet.

Pariuri de fotbal in Romania

Tind sa cred ca acest lucru s-a intamplat deoarece criza financiara a facut tot mai multa lume sa joace la pariuri, sperand ca vor mai castiga un ban cinstit pe langa joburile grele pe care le au. Mi se pare normal, toti am incercat sa ne imbogatim din pariuri, dar este extrem de greu. In schimb nu a fost asa. Casele de pariuri au inceput sa apara tot mai des avand in vedere ca romanii pierdeau foarte multi bani atunci acolo. Dupa un timp lumea si-a dat seama ca nu toti suntem facut pentru pariuri si ca trebuie sa ai oarecare cunostinte despre fotbal, tenis si jucatori in special.

Acesta este primul sfat pe care vreau sa vi-l dau daca vreti sa jucati la pariuri, mai mult decat biletul saptamanal cu 20 de meciuri si miza de 2 lei care v-ar aduce castiguri de mii de euro. Trebuie sa cunoasteti, cat de cat, echipele pe care pariati, jucatorii. Trebuie sa le studiati forma din ultimele meciuri, sa vedeti daca jucatorii sunt accidentati sau daca echipa are nevoie de puncte pentru a se salva de la retrogradare, pentru a castiga titlul sau pentru a ocupa o pozitie care o va duce in cupele europene. In astfel de situatii speciale echipele trag mai mult de ele pentru a castiga si bineinteles vor incerca sa faca tot cele sta in putinta pentru a obtien rezultatul dorit.

amsterdam arena

Un alt lucru pe care trebuie sa il stiti sunt rezultate fotbal din romania. Pentru ca daca vreti sa studiati forma unei echipe trebuie sa va dati seama cum a jucat ultimele partide. Eu de obicei analizez ultimele 5, hai 10 meciuri. Ma uit peste rezultat, sa vad daca au castigat, au pierdut sau au facut egal. Ma uit la golurile marcate si dupa aceea caut fiecare meci sa vad statistica, sa vad cine a dominat. Exista posibilitatea ca o echipa sa piarda chiar daca a dominat tot meciul. Norocul este un alt factor important la pariuri si niciodata nu stii daca este de partea ta sau nu, de aceea trebuie sa fiti foarte atenti.

Ca un ultim sfat trebuie sa va spun sa nu pariati mai mult decat va permiteti sa pierdeti. Plasati bilete doar cu banii de care stiti ca nu aveti nevoie imediat si incercati sa nu pariati sume extraordinar de mari pentru ca nu se merita. Nu exista siguranta in pariuri, dar exista foarte multe surprize, asa ca aveti grija si documentati-va bine inainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.