Patuturi copii – despre tipurile de patuturi

Patutul este secretul pentru un somn linistit al bebelusului, prima piesa de mobilier pe care o achizitioneaza viitorii parinti. Constituie un spatiu vital indispensabil odihnei si linistii sale. Motiv pentru care pe piata exista o multitudine de tipuri si modele de patuturi copii care nu fac decat sa ingreuneze sarcina viitorilor parinti. Care sunt diferitele tipuri de patuturi pentru copii.

Patuturi copii BeKid – despre tipurile de patuturi

Patutul cu gratii de lemn. Patutul cu gratii a evoluat enorm in ultimii ani, parintii putand gasi un numar mare de optiuni care sa le faciliteze viata. Printre ele, patutul cu gratii cu sertar, extrem de util pentru pastrarea hainutelor bebelusului sau lenjeriei de pat. Patul cu gratii de lemn se mai poate gasi in varianta cu rotile. Acest tip de pat prezinta avantajul urmator: bebelusul poate fi deplasat in orice incapere fara sa fie trezit si permite leganarea bebelusului pentru a-l ajuta sa doarma mai repede. Atentie insa daca alegi un astfel de tip de patut deoarece trebuie sa fie prevazut cu un sistem de fixare pentru a se evita deplasarea acestuia daca bebe se misca in somn.

patut copii

Patuturi – www.bekid.ro

Parintii pot alege un pat evolutiv care prezinta o multime de avantaje, care va evolua odata cu inaintarea in varsta a copilului. Acest tip de pat ramane functional pana la varsta de sapte ani. Singurul inconvenient este pretul putin mai ridicat.

Un alt tip de patut pentru copii este patutul pliabil. Patutul pliabil poate fi transportat oriunde cu usurinta si ocupa putin spatiu. In plus, bebelusul se poate juca pe timp de zi in acest timp, mamica putand aseza patutul in bucatarie in timp ce prepara mancare si sa il supravegheze pe copil in acelasi timp.

Patutul leagan este ideal pentru nou nascutii, acestia simtindu-se in perfecta siguranta in acest tip de patut. Patutul leagan este adaptat nou nascutilor, este de mai mici dimensiuni. Insa, din momentul in care bebelusii, incep sa stea in fund, incepand cu varsta de sase luni de obicei, este necesara trecerea la un pat cu gratii doarece patutul leagan devine periculos. Patutul leagan este practic deoarece poate fi deplasat dintr-o incapere in alta.

Alegerea patutului depinde in mare parte de buget. Daca iti permiti investeste pentru inceput intr-un patut leagan dupa care treci la un patut cu gratii din lemn (clasic sau evolutiv). Cei cu buget mai restrans pot alege un patut pliabil sau un patut cu gratii din lemn. Intra pe bekid.ro si alege patutul potrivit acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.