Person of Interest

Sunt un mare fan al serialelor, in special al celor de comedie sau cele cu actiune. Prefer serialele in detrimentul filmelor pentru ca am senzatia ca serialele imi ofera continuitate, duc firul povestii mult mai mult decat un film care se termina in 2-3 ore. De aceea eu nu prea ma uit la filme, decat la cele care chiar merita. Prefer sa urmaresc mai multe seriale. Recent am gasit un astfel de serial foarte interesant, genul care te face sa te uiti la episod dupa episod pana cand ajungi sa nu mai ai la ce sa te uiti.

Person of Interest

Acesta se numeste Person Of Interest si a aparut in 2011 iar pe IMDB are o nota de 8,5. Asta ne spune din start ca este un serial ce merita luat in considerare. Pana acum au aparut 4 sezoane, ultimul din ele fiind inca in derulare. Fiecare episod are in jur de 40 de minute. Firul povestirii acestui serial se afla in jurul unei masinarii construite de un om foarte destept. Aceasta masinarie spioneaza oamenii din America si isi poate da seama cine este pe care sa fie in belele sau cine este pe care sa cauzeze belele.

Person of Interest

Masinaria a fost construita in prima faza pentru a depista atacurile teroriste inainte ca acestea sa se intample iar programul a avut foate mare succes, oprind zeci de astfel de acte si salvand mii de vieti. Dar, aceasta masinarie nu oferea doar informatii despre atacuri teroriste, ci si despre oameni obisnuiti care probabil intrau in belele din cauza datoriilor sau altor lucruri. Marea problema a fost cine are grija si de acestia oameni obisnuiti, categorizati in serial ca fiind “irelevanti”? Ei bine, totul devine mult mai interesant cand aceasta masinarie practic prinde viata. Daca vreti sa aflati mai multe despre acest serial va recomand sa urmariti primul episod sau chiar trailer-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.