Petreceri copii – unde organizezi

Petrecerile pentru copii mici sunt un chin de organizat, cel putin pentru mine. Atunci cand sunt in primii ani ai vietii, nu stiu exact ceea ce le place si este foarte greu sa le organizezi o petrecere frumoasa, cel putin pentru mine. Nu stiu unde sa ii duc pe cei mici, cu ce sa ii servesc, si in principal, nu stiu ce sa le aduc sa se distreze. Am vazut ca nu am nici o idee, asa ca am zis sa caut pe internet poate gasesc ceva mai bun. Si chiar am gasit.

Petreceri copii – unde organizezi

I-am gasit pe cei de la OakiJunior care ornigazeaza petreceri pentru copii de ceva timp. M-am uitat pe site-ul lor si am vazut ca au experienta cu astfel de lucruri si m-am gandit ca trebuie neaparat sa ii angajez pentru urmatoarea petrecere a fratelui meu mai mic. M-am uitat un pic prin galeria lor de poze si am putut sa vad foarte multe zambete ale celor mici, semn ca se distrau de minune si nu se plictiseau. Aceasta a fost cel mai important motiv pentru care m-am decis sa ii angajez si eu, dar sa va spunem si alte 3 motive pentru care si tu ar trebui sa le dai un telefon.

3 motive pentru care sa alegi OakiJunior

1. Experienta

Organizeaza astfel de petreceri de foarte mult timp, ceea ce inseamna ca experienta e de partea lor. Atat petreceri pentru fetite, cat si pentru baietei, cu siguranta isi cunosc meserie si stiu ce trebuie sa faca pentru a scoate zambetele celor mici la suprafata. Experienta este un lucru foarte important in aceasta meserie, pentru ca doar asa devii mai bun. Inveti ce le place copiilor sa faca si stii cum sa te pregatesti pentru urmatoarea petrecere.

OakiJunior

Petreceri copii – OakiJunior.ro

2. Costume

Un alt motiv pentru care imi place de cei de la OakiJunior este ca de multe ori vin costumati la petrecere, ceea ce e foarte tare. De ce este acesta un lucru foarte bun? Pai, la cerere, se pot costuma in eroul preferat al micutului tau sau printesa preferata a fetei tale si cu siguranta va fi o petrecere perfecta pentru el sau ea. Cand se va uita peste poze in 5, 10 sau 15 ani de acum incolo si va vedea ca a fost alaturi de eroul lui sau ei preferat din copilarie cu siguranta se vor induiosa imediat.

3. Pret avantajos

Pretul este foarte important, dar cei de la OakiJunior stiu asta si au niste preturi avantajoase pentru aceste petreceri tematice, fiind si unul din motivele pentru care ii aleg pe ei in detrimentul altora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.