Ponturi la pariuri

Am observat ca in ultimul timp pariurile au ajuns un fel de trend la noi in tara. Daca acum 5 ani, la mine in oras, erau doar 2-3 case de pariuri in tot orasul, acum sunt chiar si 3 case de pariuri pe aceeasi strada, aproape lipite. Ceea ce inseamna ca din ce in mai multe persoane aleg sa isi incerce norocul acolo pentru ca nevoie de bani a ajuns prea mare si adevarul este ca pariurile sunt o sursa buna de venit daca stii cum sa pariezi. Intr-adevar, este o sursa riscanta pentru ca nu ai nici o garantie ca vei castiga, dar daca stii sa joci mize mici nu o sa se resimta atat de mult atunci cand pierzi.

Despre pariuri si ponturile

Eu unul joc mize de maxim 10-15 lei pentru ca nu imi permit sa pierd mai mult bani. Intotdeauna cand ajung la casa de pariuri ma gandesc sa vad cati bani pot pierde, de cati bani pot sa ma lipsesc din portofel. Acei bani ii joc pe un bilet de cota 5-7, ceea ce mi se pare indeajuns. De ce? Pai, cu 10 lei pariati pe o cota de 7 puteti sa castigati 70 de lei, ceea ce inseamna ca ati facut un profit de 60 lei, bani buni la noi in tara. Cu 15 lei pariati puteti sa va asigurati un castig de peste 100 de lei, ceea ce va lasa cu un profit aproape de un milion de lei vechi, bani la fel, foarte buni pentru noi.

Totul este insa usor in teorie, dar practica ne omoara. De ce? Pai, ca sa faci un bilet de cota 7 fie trebuie sa ai multe meciuri cu cote mici, fie 2-3 meciuri cu cote mari de genul 1.8 – 2.2 care nu sunt ata de sigure(de aceea si cota fiind mai mare). Eu unul incerc sa am maxim 5 meciuri pe bilet, iar daca dupa ce am ajuns la 5 meciuri cota este sub 4-5 incerc sa inlocuiesc meciul cel mai riscant sau meciul cu cota cea mai mica. De multe ori intru pe www.ponturile.ro pentru a ma inspira de acolo si am si castigat cu ajutorul lor de cateva ori. De foarte multe ori s-a nimerit ca pronosticurile pe care vreau sa le joc eu au fost aceleasi cu pronosticurile pe care le-au ales si ei ceea ce inseamna ca selectia mea a fost una chiar buna.

Champions League

Va recomand ca in fiecare zi in care vreti sa pariati sa va faceti si voi analiza voastra proprie. De multe ori ma uit la meciurile directe intre echipele respective, pe clasamente, forma din ultimele 5 sau 10 meciuri, jucatori disponibili si jucatori accidentati, moralul pe care il au(daca au pierdut in ultimele meciuri foarte mult e clar ca moralul nu este foarte bun). De asemenea, un alt lucru pe care trebuie sa il luati in considerare este numarul de puncte pe care o echipa trebuie sa il obtina pentru a isi putea asigura locul in champions league, europa league, titlul, salvarea de la retrogradare si multe altele. Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand pariati si cel mai important este sa nu va aruncati cu banii crezand ca puteti sa faceti o avere peste noapte din pariuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.