Premergatoarele usureaza viata celor intre 7 si 15 luni. Ele sunt pe Ilbambino.ro

Premergatoarele sunt accesorii indispensabile pentru parintii care au bebelusi care inca nu au implinit 7 luni, dar si pentru copiii care au atins aceasta varsta. De ce? Raspunsul este foarte simplu: premergatoarele sunt acele acesorii care ajuta copilasii sa faca mai repede primii pasi. De asemenea, acestia se vor simti mai linistiti, mai siguri pe ei, nu vor cadea – pentru ca nu vor avea cum, iar parintii vor putea sta si ei linistiti la o cafea, fara sa mai stea „cu ochii ca pe butelie” pe micut.

In mediul online, aceste accesorii infatiseaza cateva modele care nu pot fi de ignorat. Fiecare mai deosebite decat fiecare, ca forma, prin culoare, prin dotari, design sau prin modul lor de functionare. Oricum ar fi, toate modelele de premergatoare pentru bebelusi usureaza viata cand acestia au intre 7 si 15 luni.

Premergatoarele de copii se folosesc la 7, 8, 9…, 14, 15 luni si gata?

la ce il ajuta un premergator pe bebelus

Premergatoarele de copii exista dintr-un singur considerent: de cele mai multe ori, copiii incep sa mearga in preajma varstei de un an, sau maxim la un an si jumatate, in cazurile mai rare; ntervalul 7-15 luni este un interval decalat cu 3 luni in minus, in medie, iar de aici se poate deduce ca acest accesoriu misterios grabeste in medie cu 3 luni efectuarea primilor pasi.

Dar cum este posibil acest lucru? Este vorba cumva de o minune inginereasca, de o tehnologie revolutionara? Se prea poate. Modelele sunt diverse, uimitoare si accesibile la pret:

  • Premergatoare cu scaune cu spatar si cadru solid si lat in partea de jos
  • Premergatoare ca cele de mai sus, la care se adauga un panou muzical
  • Premergatoare sub forma de masinuta
  • Premergatoare compuse din maner, bara si roti la capat, precum partea solida a furtunului unui aspirator
  • Antepremergator muzical in forma de trenulet, pentru copiii care stau in picioare dar inca nu merg
  • Premergator 2 in 1 (cu functie de premergator sau de antepremergator)
  • Premergator si balansoar (balansoar pentru linistirea copilului)

Premergatorul de bebe permite acestuia sa exploreze, sa se bucure, sa fie mai mobil

Modelele prezentate mai sus se regasesc in selectiile unui magazin online cu accesorii si articole pentru copii, denumit Ilbambino.ro. De ce sunt atat de colorate, de muzicale, de aspectuoase aceste premergatoare? Motivul este sa bucure copilasii, sa ii linisteasca si sa ii lase sa se concentreze pe mers. Altfel, ar incepe sa planga, sa se agite, si numai de explorat nu le-ar mai pasa.

In mediul online se pot gasi toate noutatile in materie de premergatoare. Exemplul Ilbambino.ro revine, pentru ca acolo sunt sute de modele, sau modele asemanatoare dar diferentiate prin ceva, fiindca sunt de la producatori diferiti.

Daca acceseaza Ilbambino.ro, parintii pot afla absolut tot ce trebuie despre fiecare premergator in parte, si pot lua unul daca bebelusul este baietel, fetita, daca este mai zvapaiat sau mai linistit, daca este loc in casa sau nu. Pentru fiecare „daca” exista un premergator.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.