Premier League – rezumat etapa 19

Nu stiu daca stiti, dar Premier League este singura competitie care tine meciuri in aceasta perioada a sarbatorilor, timp in care celelalte echipe din campionate importante au vacanta. Sincer, nu am idee care este explicatia, ce-i drept Premier League este singurul campionat la care ne putem uita in zilele aceastea si cu siguranta au o audienta foarte mare. Pe 26 decembrie a avut loc etapa 18 iar pe 28 decembrie etapa cu numarul 19, cu mentiunea ca singurul meci ramas din aceasta etapa se joaca pe 29 si este cel dintre Liverpool si Swansea.

Rezultatele etapei 19 din Premier League

Asadar, hai sa vedem ce au facut echipele din Anglia si cum s-au descurcat in meciurile care au avut loc la 3 zile dupa Craciun. Primul meci a fost si derby-ul acestei etape si anume Tottenham – Manchester United, meci incheiat cu o remiza alba. Gazdele au fortat pe final, dar David De Gea a avut o zi buna iar norocul a fost de partea “diavolilor”. Un alt lucru bun a fost faptul ca Vlad Chiriches a fost titular si a jucat toate cele 90 de minute. Meciul de la ora 5 le-a avut ca protagoniste pe Southampton si Chelsea, o alta remiza, dar de data aceasta cu goluri. Meciul s-a terminat cu scorul de 1-1. Marcatorii au fost: S. Mane in minutul 17 si Eden Hazard in primul minut al prelungilor primei reprize. Gardon a intrat in minutul 62 si a reusit un meci frumos

Premier League etapa 19

Un alt meci in care am avut un roman titular a fost Aston Villa – Sunderland, unde Pantilimon a reusit sa pastreze poarta goala si meciul s-a terminat 0-0. Arsenal a castigat cu 2-1 in fata celor de la West Ham in deplasare, iar cel mai frumos meci de astazi a fost Newcastle – Everton, care s-a terminat cu scorul de 3-2. Din pacate, Manchester City nu a reusit decat un punct astazi, 2-2 cu Burnley, dupa ce scorul in prima repriza a fost 2-0 pentru cetateni. O victorie ar fi micsorat distanta fata de Chelsea la doar un punct, dar acum diferenta e de 3 puncte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.