Prezentarea Apple Septembrie 2018

Pe 12 septembrie 2018 cei de la Apple au avut evenimentul de prezentare a noilor modele de iPhone si a noului Apple Watch, care a ajuns la versiunea cu numarul 4 (Apple Watch series 4). Apple a prezentat 3 modele de smartphone-uri cu care va ataca piata in urmatorul an, si anume: iPhone XR, varianta de budget, iPhone XS care este versiunea de baza si iPhone XS Max, modelul de top lansat anul acesta.

Produsele Apple prezentate la evenimentul din Septembrie 2018

O sa revin zilele urmatoare cu un articol separat pentru fiecare telefon, pentru ca sunt mai multe chestii pe care as vrea sa le prezint in detaliu, dar pot spune ca nu este un upgrade impresionant al telefoanelor. Nu avem inca on-screen finger print, notch-ul a ramas la fel. Bineinteles, specificatiile tehnice au fost upgradate, la fel si camera care vine cu cateva imbunatatiri impresionante. Pozele prezentate de acestia arata clar ca iPhone-ul va fi smartphone-ul cu cea mai buna camera cel putin inca un an de acum incolo.

iphone 2018 apple keynote

Celalalt produs prezentat non-iPhone a fost Apple Watch, care a ajuns la seria 4. Nici aici nu pot sa spun ca au facut un upgrade considerabil, dar trebuie sa tinem cont de faptul ca este totusi un ceas. O aditie interesanta este functia de EKG adaugata, care e foarte folositoare pentru persoanele care au nevoie frecvent de a vedea rezultatele unui astfel de test. Un alt nou feature este modul prin care ceasul determina daca ai cazut/alunecat si suna la urgente automat daca nu anulezi comanda sau daca nu isi da seama ca nu e nimic grav sau poate ca nu e nici macar o cazatura, ci doar o eroare in identificarea miscarilor. Multa lume spune ca daca aveti generatia 3 de Apple Watch nu merita sa faceti un upgrade, dar daca aveti o versiune mai veche poate noul model este pentru voi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.