Produse si tehnici de ingrijire a parului

In zilele noastre felul in care aratam este mai important ca niciodata. Iar parul este cel mai important atu in materie de frumusete sau seductie, fiind cel care incarneaza feminitatea si glamourul. Drept, ondulat, in scari sau scurt, parul trebuie sa fie ingrijit asa cum trebuie pentru a fi frumos, sanatos si radios. Pentru ca parul tau este semnatura ta. Din aceste motive, ingrijirea parului doar cu produse de calitate, este un lucru primordial.

Produse si tehnici de ingrijire a parului

In plus, produsele de ingrijire de calitate precum sampon, masca, balsam sau gel de par, sunt cele care imbina de minune intr-un savant amestec compusi activi foarte performanti cu texturi senzoriale unice pentru a oferi fiecarei femei in parte un rezultat pe masura asteptarilor. Unul dintre magazinele in care imi indrept atentia cand vine vorba de produse de ingrijire a parului este Import Direct. Acolo o sa gasiti produse general precum sampoane si balsamuri, dar si alte produse mai de specialitate precum masti de par, creme sau uleiuri.

Astfel ca poti miza pe cel mai bun sampon pentru par vopsit pentru a mentine stralucirea si catifelarea parului, pe produse de ingrijire pentru parul uscat, casant sau fin, care sunt realizate cel mai adesea pe baza de ingrediente naturale, adica fara sulfati sau parabeni. Sampoanele pentru ingrijirea parului care fac parte din categoria produselor de calitate vor hidrata si vor proteja de altfel orice tip de par. Vor curata in mod delicat parul casant sau cel agresat din cauza produselor chimice. Astfel ca parul va fi hidrata intens fara sa fie incarcat.

femeie

Mastile sau balsamurile de par pentru ingrijirea parului de cea mai inalta calitate sunt cele care iti vor hrani parul in profunzime si care te vor ajuta sa te protejezi de agresiunile exterioare. Iar pe langa asta, parul va putea fi descalcit sau coafat mult mai usor, va fi mai diciplinat, mai matasos si mai stralucitor. Iar gelurile de par de calitate sunt cele care vor sublima parul.

Care este deci rutina magica pentru parul tau? Sa folosesti de fiecare data un sampon, balsam sau masca si un gel de par doar de cea mai buna calitate. Cele mai bune produse pentru ingrijirea parului sunt cele care te vor ajuta sa te remarci si care iti vor pune in valoare stilul personal. Vei gasi toate produsele care corespund cel mai bine stilului tau de viata si personalitatii, dar si imaginii pe care vrei sa o transmiti. Un rezultat exceptional chiar si pentru cele mai exigente dintre voi. Dar si produse care raspund nevoilor fundamentale- hidratare- volum- infumusetare.

Produsele de calitate pentru par sunt cele care iti vor metamorfoza parul intr-o materie sublima! Sunt cele care stiu cum sa raspunda cu precizie nevoilor si asteptarilor tale. Daca doriti sa ii contactati pe cei de la Import Direct, puteti folosi datele urmatoare:

Depozit Central

Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500
info@importdirect.ro
Fix — 0366 401 113
Mobil — 0755076005
Luni-Vineri — 09:00-17:00

Magazin Miercurea Ciuc

Cuccos Market SRL.
Str. Hargita nr. 9, Miercurea Ciuc, Jud. Harghita 530151
Luni-Vineri — 09:00-17:00
Sâmbâtâ — 09:00-14:00

Magazin Gheorgheni

Cuccos Market SRL.
Str. Kossuth Lajos nr. 71/A, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500
Luni-Vineri — 09:00-17:00
Sâmbâtâ — 09:00-14:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.