Produse IT pe care sa le ai in considerare

Tehnologia avanseaza foarte mult in fiecare zi. Nici nu stim la ce sa ne mai asteptam, avand in vedere ca intr-o zi avem televizoare 4K iar a doua zi deja s-au lansat televizoarele 8K, iar acesta este doar un exemplu minor. Adevarul este ca totul se misca foarte repede si noi trebuie sa tinem pasul cu tehnologia pentru a nu fi in situatia in care sa nu mai simt unde ne aflam, ce sa folosim si mai important, cum sa folosim. Nu mai este vorba doar de avansarea tehnologiei actuale, ci si de creare unor tehnologii noi pe care nu le-am mai intalnit pana acum.

Produse IT pe care sa le ai in considerare

Un exemplu foarte bun este all in one PC, un termen pe care nu cred ca multi dintre voi l-au intalnit pana acum. Chiar daca multi dintre noi inca nu avem un laptop bun sau nici macar o unitate centrala cu macar 4-6 GB de RAM, tehnologia avanseaza atat de puternic incat au fost create alte lucruri, cum ar fi acest all in one pc, pentru a safisface nevoile utilizatorilor mult mai avansati.

All in One PC

Bineinteles, exista multe alte lucruri foarte interesante. Spre exemplu, de la www.stradait.ro puteti sa achizitionati si servere ieftine. Sunt foarte bune daca aveti de tinut servere de jocuri, cum ar fi Counter Strike, Minecraft, GTA San Adreas sau diverse alte jocuri. De asemenea, serverele va pot ajuta si daca trebuie sa va sustineti diverse website-uri sau bloguri si cu siguranta unele dintre cele mai bune servere o sa le gasiti la StradaIT. Stiu ca pot fi destul de costisitoare, dar avand in vedere ca multe lume care cumpara astfel de servere produce bani cu ajutorul lor, tind sa cred ca daca afacerea ta este de succes, iti poti amortiza investiia in cateva luni iar dupa aceea sa fii in profit si cine stie, poate chiar sa iti maresti serverele sau sa mai achizitionezi unul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.