Reinnoirea juramintelor, reinnoirea angajamentului

Tu si partenerul tau va ganditi sa spuneti “Da” … din nou? Ei bine, nu sunteti singurii … cuplurile aleg sa-si reinnoiasca juramintele lor pentru o varietate de motive. Reinnoirea juramintelor nu inseamna ca juramintele facute in ziua nuntii nu au fost semnificative, dar poate servi ca un memento a ceea ce inseamna cu adevarat angajamentul unuia pentru celalalt.

Reinnoirea juramintelor, reinnoirea angajamentului

Reafirmand public angajamentul nostru poate fi un atu foarte puternic pentru o casnicie sanatoasa. Este momentul perfect pentru a reflecta asupra binecuvantarilor si necazurilor prin care ati trecut impreuna si de a astepta cu nerabdare ceea ce va rezerva viitorul. Fie ca recitesti si modifici juramintele originale sau scrii unele noi, asigurati-te ca acestea includ motivele pentru care iti iubesti partenerul, cum dragostea ta a crescut, cum el / ea te-a facut o persoana mai buna, si ceea ce te angajezi sa faci in viitor.

Motive pentru a va reinnoi juramintele

Ati avut deja o nunta, dar vreti sa va casatoriti legal. Unele cupluri au o nunta ceva timp inainte de a face unirea lor legala, din cauza unor circumstante familiale, calendaristice si din alte motive. Transformarea angajamentului intr-un acord cu caracter juridic obligatoriu este un motiv important pentru a reinnoi juramintele.

Sunteti casatoriti legal, dar doriti o nunta. Unele cupluri pot alege sa amane o nunta formala pentru un motiv sau altul. Chiar daca sunteti deja casatoriti legal, ati putea gasi ca este important pentru voi sa impartasiti acest lucru cu cei dragi, ca o proclamare publica a angajamentului vostru.

verighete

Vreti sa sarbatoriti o piatra de hotar. Veti aniversa 5 ani, 10 ani, sau chiar 50 de ani? Daca este asa, ziua nuntii poate parea ca o amintire indepartata. Ati putea fi interesati de reinnoirea juramintelor intr-o anumita aniversare ca o modalitate de a sarbatori cat de departe ati ajuns impreuna. Cu aceasta ocazie puteti obtine chiar si -10 % reducere pentru nunta de argint de la Verigheteatcom si va puteti innoi verighetele.

Ati supravietuit unei experiente care a testat casnicia voastra. Poate tu si partenerul tau ati fost separati pentru un motiv sau altul – o separare legala, el a fost plecat in armata sau alta relatie la distanta. Sau poate ati biruit un alt obstacol – cum ar fi infidelitate, dependenta sau boala. Daca ati trecut printr-un eveniment major ca aceasta, puteti alege sa va reinnoiti juramintele si sa mai adaugati o noua pereche de verighete cu pietre pretioase ca un simbol al progresului.

Puteti lua in considerare, de asemenea, reinnoirea juramintelor in mod regulat, chiar daca pe o scara mai mica. Acest lucru poate insemna sa va notati juramintele sub forma de note de dragoste pe care sa le impartasiti la fiecare aniversare. Transformati acest lucru intr-o traditie distractiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.