Samsung Galaxy S7 – detalii si pret

Duminica, la Barcelona, cei de la Samsung au tinut o conferinta in care au prezentat ultimele produse pe care le scot pe piata: Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge si camera Gear 360. Cel mai important produs din aceasta lista este, bineinteles, Samsung Galaxy S7, noul smartphone flagship care se va duela cu ultimul model de iPhone si multe alte smartphone-uri care vor aparea in acest an pentru suprematie. Trebuie mentionat ca prezentarea aceasta a fost disponibila si in Virtual Reality, cei de la Samsung pregatind cate o pereche de Gear VR, ochelarii noi de VR, pentru fiecare persoana prezenta la conferinta. Acolo a aparut si Mark Zuckerberg sa vorbeasca despre VR, avand in vedere ca Facebook detine compania si tehnologia Oculus.

Samsung Galaxy S7 – detalii si pret

Samsung Galaxy S7 are un ecran de 5,1 inch super AMOLED, iar partea cea mai interesanta este tehnologia always-on, care permite telefonului sa aiba ecranul mereu aprins si sa afiseze ceasul si notificarile intr-un mod care nu mananca atat de multa baterie si nu trebuie sa deblocati telefonul de fiecare data pentru a vedea acestea. Totusi, nu multa lume va imbratisa aceasta tehnologie, dar functia aceasta se poate dezactiva foarte usor din setari, ceea ce este bine. Multe persoane au si smartwatch-uri care fac acelasi lucru. De asemenea, telefon va detecta automat cand este pus in buzunar sau cu ecranul in jos pe masa si se va inchide automat pentru a salva din baterie.

Samsung Galaxy S7

Camera a fost si ea imbunatatita. Acum are 12 megapixeli si vine, in premiera, cu tehnologia Dual Pixel. Aceasta imparte fiecare pixel in doua si ca avantaj face ca focusarea sa fie mult mai rapida si mai stabila. Samsung Galaxy S7 are 4 GB memoria RAM, vine cu 32 GB sau 64 GB spatiu de stocare dar si cu un slot microSD unde mai puteti adauga pana la 200 GB. Telefonul apare pe piata in 11 martie, dar pana atunci il puteti precomanda la orice magazin mare de electronice sau la operatorii de telefonie. La fiecare precomanda o sa primiti si o pereche de ochelari Gear VR gratis, ceea ce mi se pare foarte tare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.