Samsung Galaxy S9, smartphone-ul caruia nu ai ce sa ii reprosezi

Asa cum era de asteptat, lasnarea pe piata a modelului Samsung Galaxy S9 a produs foarte multe discutii legate de modul in care acesta arata, functioneaza sau de cat de rezistent este. Cu toate ca in cadrul acestor discutii exista si persoane care considera ca acest telefon mobil are multe puncte slabe, marea majoritate a discutiilor lauda acest model de telefon mobil. Si eu ma incadrez printre persoanele ce lauda acest telefon mobil, si nu fac acest lucru pentru ca este la moda ci pentru ca din punctul meu de vedere chiar nu ai ce reprosa acestui telefon mobil. Pentru a sustine cu argumente aceasta afirmatie, in continuarea acestui articol voi face o scurta prezentare acestui telefon mobil.

Design-ul acestui model de telefon mobil este unul ireprosabil din punctul meu de vedere, acest model de telefon mobil utilizand materiale de calitate superioara in construirea design-ului telefonului mobil. Datorita calitatii superioare a materialelor utilizate in conceperea acestui telefon mobil, rezistenta la uzura a lui Samsung Galaxy S9 este imbunatatita, lucru extrem de important avand in vedere ca telefonul mobil este unul dintre cele mai utilizate accesorii. Cu toate ca este un telefon mobil foarte rezistent este necesara utilizarea unei huse Samsung Galaxy S9 pentru ca acest model de telefon mobil sa fie si mai rezistent.

Performantele acestui telefon mobil sunt imbatabile indiferent de cat de amanuntita este analiza efectuata in acest sens. Aceste performante se datoreaza procesorului octa core Exynos 9810, ce are 4 nuclee pe o frecventa de 2,7GHZ si 4 nuclee pe o frecventa de 1,8GHZ.

Cu toate ca acest telefon mobil prezinta avantaje indiferent de unghiul din care este analizat, camera foto a acestui model de telefon mobil este fara nici o urma de indoiala unul dintre cele mai importante puncte forte, daca nu chiar cel mai important. Diafragma variabila utilizata de acest model de camera foto ce face ca pozele sa arate impecabil indiferent de gradul de luminozitate precum si functia de filmare super slow motion sunt doar doua dintre motivele pentru care camera foto prezenta pe Samsung Galaxy S9 este cea mai profesionala camera foto utilizata pana in acest moment de un smartphone.

In concluzie, din punctul meu de vedere, Samsung Galaxy S9 este telefonul mobil caruia chiar nu ai ce sa ii reprosezi, indiferent de cat de pretentios esti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.